Relatiehoroscoop

Waterman met Tweelingen

Beste Waterman,

De meest overeenkomende eigenschap tussen deze twee intellectuele sterrenbeelden is dat ze allebei in staat zijn met elkaar te communiceren. Hun eerste aantrekking naar elkaar vloeit voort uit lange, boeiende gesprekken. Zowel Tweelingen als Waterman beschikken over het mentale element lucht, en zijn op zoek naar een partner die hun veelzijdigheid begrijpt. Vergeet niet dat geen van beiden hun emoties makkelijk toont.

Waterman heeft mentale verwantschap nodig om zo geïnteresseerd te blijven. Wanneer dit niet het geval is, dan raken ze verveeld. Eigenlijk net zo als Tweelingen bij het uitzoeken naar een potentiële partner. Zowel Tweelingen als Waterman geven de voorkeur aan een partner die hen de vrijheid geeft om zichzelf open uit te kunnen drukken. Het is niet ongewoon voor Waterman om ten minste één ongewone relatie te ervaren. Ze geven wellicht de voorkeur aan een vaste relatie die zelfs wat afwijkt van de norm.

Soms kan Waterman de indruk geven dat vriendschap meer betekent voor ze dan een relatie. Vaak is dit ook zo, want Waterman is enorm humanitair ingesteld. Ze houden er van om deel te nemen aan groepsactiviteiten waarbij ze het goede doel kunnen steunen.

Tweelingen kan ze ondersteunen met verschillende goede ideeën. Deze twee sterrenbeelden vormen samen een erg goed team op ieder vlak. Dit is misschien ook wel hoe ze elkaar hebben ontmoet en verliefd raakten.

Tweelingen is iets meer aanpasbaar dan Waterman. Waterman is minder snel in staat om zich aan te passen aan verandering. Waterman kan soms dan ook wel onpraktisch zijn, de echte vrijheidsdenker dat hij is. Laat Tweelingen en Waterman samen een koppel vormen en je hebt misschien een koppel dat stabiliteit mist. Maar beiden vinden het prima op die manier. Waterman doet de dingen echt het liefst zoals hij ze wil doen. Ze zijn op hun best wanneer ze betrokken zijn bij innovatieve of futuristische ondernemingen; iets met computers, luchtvaart of elektronica. Veel uitstekende astrologen zijn Watermannen.

Ja, Watermannen zijn echt voor op hun tijd met hun bijzondere kijk op het leven. Dit is precies wat Tweelingen nodig heeft, veelzijdigheid. Uitgerust met vernieuwing kun je verwachten van Waterman dat hij onvoorspelbaar is. Leer dus het onverwachte te verwachten, want het verrassingselement is heel sterk aanwezig bij Waterman. Tweelingen heeft de geestigheid en slimheid om ze gissende te houden. Er zal dus nooit een moment van saaiheid zijn wanneer je een relatie tegenkomt met een Tweelingen en Waterman.

Romantiek wordt ervaren door de introductie van een vriend of door een sociale groepsbijeenkomst. Begin een interessant gesprek met een Tweelingen en laat het vrijheidsgevoel maar in je naar boven komen.