Relatiehoroscoop

Waterman met Schorpioen

Beste Waterman,

Zet je schrap voor deze intensieve match met Schorpioen en Waterman. Beide sterrenbeelden zijn weinig flexibel, vastgeroest in hun eigen manieren en gewoonten. Dit maakt het lastig voor beide sterrenbeelden om zich aan te passen aan veranderlijke situaties. Ze hebben een overeenkomstig karakter wat betreft het doen en laten waar ze zin in hebben.

Schorpioen zal niet snel toegeven en de vrijheidsgenieter Waterman doet vaak waar ze zin in hebben. Waterman is vriendelijk en extravert met een interesse voor het oplossen van intellectuele problemen waar iedereen baat bij heeft. Schorpioen is rustig en stil van buiten, maar beschikt over sterke emoties van binnen, constant berekenend hoe ze de controle over situaties kunnen krijgen. Het samenbrengen van Schorpioen met Waterman kan nogal wat emotioneel vuurwerk opleveren.

Schorpioen tolereert het niet wanneer zijn privacy op het spel komt te staan, en Waterman zal zijn vrijheid niet bedreigd willen zien worden wanneer Schorpioen weer eens in zijn controlerende rol gaat staan. Wanneer deze match elkaar beter gaat leren kennen dan zullen ze ontdekken dat wanneer ze niet leren te schikken dat ze uiteindelijk ieder hun eigen weg zullen kiezen.

Als vrienden zal Schorpioen beter passen bij Waterman dan andersom. Schorpioen is beter in activiteiten achter de schermen, zoals onderzoeksactiviteiten. Waterman is op zijn best in de rol van sociale organisator. Deze twee sterrenbeelden zullen genoeg tijd moeten uitbesteden aan het beter leren kennen van elkaars stijlen en gewoontes voordat ze intiem betrokken raken met elkaar.

Er zijn nogal wat verschillen op romantisch vlak tussen Schorpioen en Waterman. Waterman kan dingen makkelijker loslaten en verdergaan naar de volgende relatie. Als Waterman geen interesse meer kan opbrengen voor zijn partner dan raken ze verveeld en rusteloos. Schorpioen verbruikt een hoopt emotionele energie bij het verwerken van een gefaalde relatie. Schorpioen voelt zich aangetrokken tot personen die lastig voor ze te winnen zijn en willen een echte uitdaging ervaren om iemand voor zich te winnen. Waterman moet niets hebben van de emotionele bezitterigheid van Schorpioen als Schorpioen blijft aandringen.

Waterman kan het niet goed vinden met sterke emoties. Maar ze zijn de uitvinders van de woorden ‘onverwacht’ en ‘verrassend’. En dat zijn nou net de dingen waar Schorpioen een hekel aan heeft. Schorpioen wil namelijk graag controle. Altijd! Dus geen verrassingsfeestjes!

Waterman is intuïtief. Veel Astrologen hebben vaak Waterman-trekjes in hun horoscoop. Schorpioen heeft inzicht en een sterk heldervoelend vermogen. Samen zouden ze een goed onderzoeksteam vormen op spiritueel vlak waarbij ze anderen kunnen helpen om problemen en angsten te overwinnen. Zowel Schorpioen als Waterman zouden echt iets moeten doen met hun spirituele ontwikkeling door bijvoorbeeld samen humanitaire evenementen te organiseren.