Relatiehoroscoop

Waterman met Ram

Beste Waterman,

Een echt mensen-mens, humanitair ingesteld en een feestbeest. Juist, wie anders dan Waterman?! Ze hebben zo hun eigen manier en zijn zo vrij als een vogel. Het intellectuele sterrenbeeld dat Waterman is, complimenteert de enthausiaste, energieke Ram. Deze twee individuen voelen zich door elkaar aangetrokken doordat ze elkaar van nature begrijpen. Ze zijn overigens ook perfect onder elkaar als vrienden.

Beiden sterrenbeelden zijn vriendelijk en extravert, houden van eerlijkheid, en verafschuwen ieder type van vooroordelen. Waterman zijn interesse ligt bij Astrologie, elektronica, computers, luchtvaart, vrienden en clubs. Het vrije leven dat Waterman leeft is aantrekkelijk voor Ram, met zijn behoefte voor actie en avontuur. Ze hebben elkaar wellicht ontmoet via de chat of onder andere ongebruikelijke omstandigheden. Of misschien wel via de club waar ze allebei op zitten. Beiden zijn recht door zee types en ambiëren leiderschapsrollen. Ze zijn goed in het samen plannen van feesten en zijn geweldige teamplayers in verschillende activiteiten.

Watermannen hunkeren naar spanning en afwisseling, wat echt een aanlokking is voor de avontuurlijke Ram.

Hun connectie is meer intellectueel dan emotioneel of sentimenteel. Sport, vrienden en groepsondernemingen zijn gedeelde interesses. Ze zijn beide goed in het samenbrengen van mensen voor een goed doel. Waterman houdt van de betrokkenheid en Ram zet de evenementen op.

Als Ram weer eens haast heeft, dan is Waterman erbij, maar altijd één stap voor Ram uit. Waterman staat bekend voor uitdrukkingen als: "Ik wist het!". Ze pikken de dingen razendsnel op en zijn vaak hun leeftijd voor. Dit is echt iets waar Ram zich door voelt aangetrokken.

Waterman is dan wel meer intuïtief dan Ram, toch binden ze heel erg goed met elkaar. Als een koppel houdt Ram ervan om te leiden, maar Waterman houdt er niet altijd van om te volgen. Het is daarom belangrijk om regels af te spreken voordat het spel begint. Waterman's energie is niet echt vrouwelijk of mannelijk. Het is intellectueel. Ram is puur mannelijke energie, waardoor Ram de meer emotionele onderwerpen in een relatie aangaat met nogal een gebrek aan gevoelens.

Waterman heeft spontaniteit nodig in een relatie, en Ram zal zijn best moeten doen om daar gehoor aan te geven. Als deze twee de communicatielijnen open kunnen houden, dan genieten ze zeker van een geweldige relatie!