Relatiehoroscoop

Waterman met Kreeft

Beste Waterman,

Wat trekt een Kreeft het meest aan? Begrip voor zijn emoties en uitdrukkingen is het antwoord. En ja, gevoeligheid staat hoog op de lijst van Kreeft’s behoeften. Ze moeten warmte uitstralen, en een deel daarvan naar een bepaald iemand, ongeacht of ze diezelfde warmte terugkrijgen. Het zit gewoon in het bloed van Kreeft om anderen te verzorgen. Waterman aan de andere kant wordt niet echt emotioneel om wat dan ook. Zij houden zich meer bezig met gedachten en kennis, in plaats van gevoelens en emoties. Waterman is misschien wel net zo zorgzaam als Kreeft, maar het is meer op een globaler niveau, en veel afzijdiger.

Daarnaast moet je weten dat de vergelijking van deze combinatie van sterrenbeelden enkel gebaseerd is op karaktereigenschappen. Dit is wellicht niet genoeg om dit koppel samen te brengen. Omdat water en lucht nou eenmaal niet goed samengaan, is het interessant om te kijken welke andere planetaire vergelijkingen over de sleutel beschikken om deze relatie soepeler te laten verlopen.

Waterman vindt comfort door bezig te zijn met vrienden, door uit te gaan of door groepsactiviteiten te doen.

Ze doen de dingen vanuit vrijheid en abruptheid. Je moet altijd gereed zijn om het onverwachtse te verwachten van Waterman. Kreeft heeft meer stabiliteit nodig in zijn leven. Een Kreeft is als een gastheer voor de vrienden van Waterman. Kreeft verwelkomt ze alsof ze deel van de familie zijn. Je kunt er zeker van zijn dat wanneer Waterman een feestje geeft dat Kreeft met plezier voor iedereen zal koken. Op dit vlak passen ze uitstekend bij elkaar.

Op romantisch vlak heeft Waterman een aanpak van: ‘Je moet alles minstens één keer geprobeerd hebben in je leven’. En Waterman is vooral in zijn jeugd flink losgegaan. Daarna gaan ze het wat rustiger aandoen. Kreeft heeft een partner nodig met wie ze kinderen kunnen grootbrengen, en met Waterman zullen ze erachter komen dat ze een ware kindervriend zijn.

Kreeft kan heel romantisch en gevoelig zijn, en wil Waterman zo nu en dan voor zich alleen hebben. Door tactvol zekerheid uit te stralen naar Kreeft zal Waterman in Kreeft’s emotionele comfort zone komen. Kreeft houdt ervan om thuis te zijn, en ze trekken zichzelf dan ook regelmatig terug naar het thuisfront om te ontsnappen van de wreedheden in de samenleving. Maar Waterman houdt er juist van om onder de mensen te zijn. Probeer daarom tot een overeenkomst te komen en geef zo nu en dan een barbecue-feestje in de tuin. Op deze manier blijft Kreeft lekker thuis en kunnen ze de barbecue bedienen, terwijl Waterman zijn vrienden aan zijn zijde heeft.