Relatiehoroscoop

Vissen met Vissen

Beste Vissen,

Tussen twee Vissen is weinig verbale interactie nodig. We hebben hier namelijk te maken met twee extreem heldervoelende mensen. Ze hebben allebei een sterke intuïtie en praten graag over hun dromen.

Vissen is van nature aardig, beleefd en nogal introvert. Ze zoeken vaak afzondering om hun ziel rust te geven en om zichzelf opnieuw op te laden. Ze pikken iedere emotie uit de omgeving op, en zullen daarom vaak een rustige omgeving opzoeken. Zachte kleuren helpt ze om tot rust te komen, of het luisteren naar ontspannende muziek, het schilderen van een schilderij of het bespelen van een instrument.

Andere activiteiten die ze ondernemen om hun vrije tijd door te komen zijn dansen, zwemmen of vissen. Het is niet onwaarschijnlijk om van een Vissen te horen dat ze werken in de gezondheid, cosmetica, de filmindustrie, als interieurontwerp(st)er of in een nachtclub. Vissen voelt zich thuis in deze beroepen, om er maar een paar op te noemen.

Twee Vissen samen zullen medeleven voor elkaar hebben. Ze zijn bereid om elkaars aangedane pijn te vergeven en te vergeten. Maar te veel van dezelfde energie zal het moeilijk maken om elkaar op de been te helpen wanneer één van hen in de put zit.

Vissen zal ook moeten proberen om elkaars depressies en teleurstellingen niet te stimuleren of overdrijven. Omdat ze erg artistiek zijn zullen ze het leuk vinden om samen te werken aan creatieve dingen, zoals schilderen of wellicht zelfs breien.

Vissen heeft veel compassie voor de underdog. Eerlijkheid is belangrijk voor ze, want ze houden er niet van om anderen pijn aangedaan te zien worden. Vissen moeten wel oppassen dat anderen geen misbruik van ze maken. Het lijkt er namelijk vaak op dat ze telkens aan het kortste eind trekken. Ook moeten ze leren om af en toe betere keuzes te maken in bepaalde situaties.

Met dit koppel ontstaat er een intuïtieve connectie. Als één van hen in de put zit of bepaalde problemen heeft, dan heeft de ander het vermogen om dit direct op te pikken zonder hierover ook maar enige informatie te krijgen. Vissen hebben vaak gelijk wanneer ze luisteren naar het eerste dat in hen boven komt. Hun intuïtie is namelijk zelden onjuist.

Het zal beiden goed doen om samen lessen te nemen en hun heldervoelendheid verder te ontwikkelen. Probeer meer te leren van je dromen. Achterhaal wat ze betekenen. Dit is ontzettend belangrijk voor Vissen om zichzelf op spiritueel niveau te ontwikkelen, ze beschikken namelijk over een unieke gave waar ze ongetwijfeld iets mee moeten doen.