Relatiehoroscoop

Vissen met Tweelingen

Beste Vissen,

Vissen is gepassioneerd, intuïtief en gevoelig. Tweelingen is slim, geestig en intellectueel. Combineer deze twee sterrenbeelden in een relatie en één van de twee kan flink teleurgesteld raken of mentaal pijn worden gedaan. Meest waarschijnlijk zal het Vissen betreffen omdat zij het verzorgingskarakter hebben. Zij zijn dan ook degene die hun eigen behoeften opofferen om de ander tevreden te stellen. Tweelingen heeft waarschijnlijk geen weet van Vissen's pijn of ongelukkigheid, en dit is vaak waar een communicatiestoornis dan ook begint.

Je moet begrijpen dat Vissen voelt en Tweelingen denkt. Dat is dan ook vaak de reden dat er communicatiestoornis ontstaat. Het is een lastige taak voor Tweelingen om zich aangetrokken te voelen door de zachtere kant van Vissen of om te gaan met Vissen's klaagzang en gemompel. Tweelingen houdt van een uitdagende puzzel en Vissen is in staat je in het donker te houden door de vele stemmingswisselingen.

Vissen hebben vaak een onrealistische kijk op romantische avonturen en ze kunnen makkelijk verdwaald raken in hun eigen dromen en verwachtingen.

Tweelingen handelt aan de hand van feiten in plaats van gevoelens voordat ze een partner kiezen. Tweelingen’s geflirt zal serieus opgenomen worden door Vissen. Als Tweelingen alleen maar wat aan het playen is, wees dan voorzichtig met wat je Vissen belooft.

Een gelijke eigenschap tussen Tweelingen en Vissen, wat de relatie wel eens zou kunnen laten uitsterven, is dat beide sterrenbeelden iets kunnen zeggen, en dan het compleet tegenovergestelde doen. Aan de positieve kant gezien, zowel Tweelingen als Vissen zijn in staat om goed om te gaan met veranderlijke situaties.

Zou Vissen ontdekken dat zijn eerste indruk naar jou een vergissing was, dan zouden ze het goede in je blijven zien. Ze geven nooit de hoop op dat de relatie nog steeds kan werken. Vissen zijn dromers en ze willen niet dat hun sprookje in duigen valt. Tweelingen heeft een veel realistischere kijk op relaties.

Voor Tweelingen is Vissen lastig te begrijpen en ze zien Vissen dan vaak ook als te gedesoriënteerd om uit te zoeken. Een analyse puur op sterrenbeeld zou niet genoeg overeenkomsten hebben om elkaar gelukkig en tevreden te houden. Het zou daarom ook helpen om een analyse te doen van een volledige horoscoop en daarbij te focussen op andere positieve eigenschappen binnen de vergelijking.

Als Tweelingen beloften naar Vissen kan doorzetten, emotionele gevoeligheid kan laten zien en af en toe samen wat romantische momenten toelaat, dan zou dit de relatie zeker helpen. Voor Vissen geldt: Volg je intuïtie bij het uitvogelen van Tweelingen, dit voorkomt gebrek aan inzicht. Je instincten zullen altijd de antwoorden hebben waar je naar op zoek bent!