Relatiehoroscoop

Vissen met Schorpioen

Beste Vissen,

Schorpioen beschikt over intense emotionele diepgang en is een expert in het begrijpen van gevoelens. Vissen is sentimenteel en beschikt over een grote portie sympathie. Samen vormen ze een uitstekend team.

Schorpioen en Vissen kunnen zich uitstekend afstemmen aan elkaars gedachten en gevoelens. Ze pikken elkaars stemmingen en gedachten op intuïtieve wijze op. Ze zouden geweldige gedachtelezers kunnen zijn. Ze gebruiken allebei hun gevoelens om problemen te signaleren. Vissen zou altijd uit moeten gaan van hun eerste indruk. Wanneer ze toch afwijken van hun eerste indruk dan zullen ze erachter komen dan hun eerste indruk de juiste was. Schorpioen is eveneens uitstekend in het berekenen en uitmeten van een probleemsituatie.

Wanneer het een vriendschap betreft tussen Vissen en Schorpioen, dan neemt Schorpioen de rol van beschermer over Vissen. Vissen is de meer kwetsbaardere van de twee en Schorpioen voorziet Vissen graag van een helpende hand. Schorpioen's ondersteunende rol kan wel eens uitmonden in een soort van controlestaat, maar vanwege Schorpioen's subtiliteit zal Vissen daar niets van merken tijdens de beginperiode.

Vissen is in staat om Schorpioen te leren hoe ze makkelijker anderen kunnen vertrouwen, en hoe ze losser en ontspannender kunnen zijn. Betrouwbaarheid is belangrijk voor Schorpioen en Vissen zal hard moeten werken aan het winnen van Schorpioen's vertrouwen en goedkeuring. Dit kan wel eens wat tijd gaan kosten, want Vissen komt zijn beloftes niet altijd na. Vissen beloven vaak meer dan ze kunnen waarmaken, hoe oprecht hun intenties ook zijn. Wanneer het even tegenzit, dan is het lastig voor Vissen om er weer bovenop te komen.

Vissen heeft de neiging om zichzelf te laten wegglijden in een ontsnappingsstaat wanneer ze niet in staat zijn om zichzelf sterk te houden. Schorpioen compenseert deze tekortkoming door zijn ferme vastberadenheid. Er is vaak sprake van onzichtbare communicatie tussen Schorpioen en Vissen.

Schorpioen overdrijft vaak in zijn reactie op problemen. In een romantische relatie is Vissen in staat om rust te brengen in Schorpioen's dilemma’s. Als ruil daarvoor zal Schorpioen Vissen's kwetsbare aard beschermen tegen ongewilde profiteurs of oneerlijke situaties. Wees er alleen zeker van dat je geen psychologische spelletjes met elkaar gaat spelen bij emotionele problemen.

Schorpioen is een meer zelfstandige ziel, terwijl Vissen juist de neiging heeft om te leunen op een partner. Vissen raken snel ontmoedigd, waar Schorpioen vastberaden is. Vissen verbergt gevoelens en Schorpioen is geheimzinnig. Een goed streven voor jullie is om open met elkaar te communiceren.

Geniet van de tijd en dingen die jullie met elkaar samenbrengen. Dansen, muziek, artistieke dingen, zwemmen, vissen, varen, het zijn allemaal activiteiten die jullie hoogstwaarschijnlijk allebei leuk vinden. Jullie zijn tenslotte niet voor niets watertekens.