Relatiehoroscoop

Vissen met Ram

Beste Vissen,

Vissen zijn vriendelijk, medelevend en zachtaardig. Absoluut niet hetzelfde als de onafhankelijke, impulsieve Ram. Als je deze twee sterrenbeelden koppelt, dan kan dat gevoelig zijn voor Vissen, en aanvoelen als onvermogen voor de Ram om al die emotie van Vissen te begrijpen.

Je zal wel denken, hoe kan dit ooit werken? Nou, ieder teken heeft wel iets in te brengen in een relatie. Zo ook in deze combinatie. Vissen heeft sympathie voor diegenen die behoefte hebben aan hulp, en Ram weet leiding te geven wanneer er hulp nodig is. Zie je al hoe dit uitpakt?

Ram moet niet vergeten om rekening te houden met de gevoeligheid van Vissen. Vaak is de mannelijke natuur van Ram wat te hard en grof voor de zachtere natuur van Vissen. Er zullen veel ruige beslissingen ervaren worden door Vissen om sterker te worden.

Tussen deze twee tekens is Ram het sterkere karakter, en zal wellicht geduld verliezen wanneer Vissen te verlegen is. Dit is een combinatie met maar weinig overeenkomsten, en zullen elkaar dan ook niet snel aantrekken. Vissen zal uit pure verwarring meegaan in wat Ram te zeggen heeft.

Vissen is niet het energieke en assertieve type. Als dit paar toch goed met elkaar overweg kan gaan, dan is het omdat Ram de rol speelt van dokter, en Vissen die van verpleegster.

Deze twee tekens zijn niet tegengesteld aan elkaar, ze zijn onmogelijk wanneer het komt tot gelijke energieën. Vissen zijn artistiek, zacht, muzikaal, impressionistisch, creatief en in feite loners. Ze houden van dagdromen en verdwaald raken in hun fantasiewereld. Rammen zijn snel, direct en hebben veel activiteit nodig.

Ongeacht het geslacht, deze combinatie staat garant voor wat moeilijke levenslessen op gebied van relaties, voor beiden! De vrouwelijke Ram zal snel interesse verliezen in het passieve gedrag van haar Vissen partner. De mannelijk Ram zal te maken krijgen met het blokkeren van hevige problemen bij zijn Vissen partner. Zijn Vissen partner zal zich meer en meer afzonderen daardoor. Je zal op andere plaatsen in de horoscoop moeten kijken om andere planetaire aspecten te vinden om de karakterverschillen in de zonnetekens te compenseren. Wellicht zullen de Maan-, Venus- of Ascendanten het zonneteken kunnen ondersteunen.