Relatiehoroscoop

Tweelingen met Tweelingen

Beste Tweelingen,

Zet je schrap voor een vermoeiende, hectische en drukke relatie wanneer je deze relatie aangaat. We hebben hier een echte dubbele dosis intellectuele energie, in tweevoud!

Dit paar oogt voor sommige mensen oppervlakkig of vluchtig vanwege hun veranderlijke karakter. Te veel dezelfde energie kost zijn tol, maar Tweelingen geeft daar niet om. Tweelingen heeft de gewoonte om alle vier de gaspitten aan te hebben op het fornuis, maar toch is het eten nooit op tijd klaar. Dit zijn de mensen die zeggen: 'Goed idee!', wanneer ze praten over problemen, maar volgen het nooit op. Voor het moment zijnde is het geweldig, maar aan echte wilskracht en doorzettingsvermogen ontbreekt het.

Twee Tweelingen gekoppeld kunnen het erg goed met elkaar vinden op een mentaal niveau. Ze linken ideeën aan elkaar en denken hetzelfde. Onder alle gelijke koppels in de dierenriem begrijpen Tweelingen elkaar het beste. Ze houden van diversiteit, van puzzels en spelletjes tot aan diepgaande gesprekken op een razend tempo. Dit triggert echter wel enigszins hun nervositeit. Het klikken van pennen op tafel of het over elkaar wisselen van benen is niet ongewoon bij Tweelingen, allemaal vanwege deze nerveuze energie.

Houd je partner bezig door hun hersenen of handen actief te houden. Dit is voor Tweelingen een manier om te ontspannen, lekker bezig zijn!

Tweelingen moet zijn partner af en toe in de gaten houden om zeker te zijn dat er geen misverstanden of vergeetachtigheden ontstaan. Als je je Tweelingen partner vraagt om af te spreken bij een bepaald adres, dan krijg je waarschijnlijk een reactie als: 'Welk huisnummer ook alweer?'. En wellicht dat ze de straatnaam zelfs zijn vergeten. Wees niet ongerust wanneer je partner te laat komt, ze hebben de gewoonte om een overvol dagschema te hanteren, en ze doen alles op het laatste moment. Op één of andere manieren weten ze het tempo erin te houden zonder al te vermoeid te raken, zoals anderen onder deze druk.

Emoties zijn niet echt Tweelingen's pakkie-an. Ze zijn veranderlijk, maar toch erg aanpasbaar. Vergeet niet dat je partner net als jou denkt. Dat betekent dezelfde dingen 'denken', niet voelen. Jullie zullen samen een druk schema hebben, constant onderweg, veel telefoongesprekken, lokale bezichtigingen en veel familiebezoekjes. Wees er maar zeker van dat daaronder ook ooms en tantes vallen, en ook die van je partner!

Jullie zullen het samen wel redden. Met de voorkeur voor de snelle aanpak in het leven. Dus haal maar diep adem en ga er voor!