Relatiehoroscoop

Stier met Weegschaal

Beste Stier,

Het kiezen van een partner doet Stier op zijn gemakje. Weegschaal daarentegen wil zo graag een partner dat ze vaak betrokken raken met een partner die veel agressiever is dan een Stier. Deze twee sterrenbeelden voelen zich niet altijd tot elkaar aangetrokken omdat hun stijlen van zelfexpressie nogal verschillen. Maar er is één ding waar je op kunt rekenen, en dat is dat ze allebei van Venus komen!

Juist, Venus heerst over allebei de sterrenbeelden, zowel Stier als Weegschaal. Het mengt een combinatie van financiën en partnerschap samen, op een wat passieve, vrouwelijke manier. Dit geeft Weegschaal kuiltjes en Stier een spleetje in de kin als fysieke eigenschappen, wat duidt op een fysieke schoonheid en een geraffineerd, charismatisch karakter. Wist je dat we eigenlijk lijken op onze ascendant? Ons fysieke lichaam is ons voorkomen, niet het sterrenbeeld. Dat vertegenwoordigt ons karakter.

Weegschaal is romantisch en heeft vaak moeite met het uitzoeken van een partner, vanwege hun besluiteloze neigingen. Ze vragen zich constant af of ze wel de juiste beslissing hebben gemaakt.

Stier heeft een zachtaardige partner nodig en Weegschaal is een expert in het bewaren van de vrede. Geen van beide sterrentekens houdt van lomp gedrag. Weegschaal wil de juiste woorden horen van zijn minzame partner. En Stier kan juist heel zwoel en aanhankelijk zijn.

Weegschaal voelt zich aangetrokken tot allerlei cadeautjes; bloemen, snoepgoed en vooral sieraden. Sociale bezigheden zijn andere interesses van Weegschaal. Weegschaal geeft meer geld uit aan pleziertjes dan dat Stier dat doet, maar beiden zijn absoluut voorstanders van luxe. Stier kan zich aangetrokken voelen door Weegschaal's liefde voor sociale interactie. Bijvoorbeeld een romantisch diner met passende muziek, kaarslicht, een theatervoorstelling of een concert. Ze houden er beiden van.

Weegschaal beschikt over een diplomatieke aanpak wat problemen betreft. Stier straalt zijn behoefte uit naar praktische noodzaak. Door zijn intellectuele sterrenteken is Weegschaal vaak de persoon die de gesprekken leidt over liefdeservaringen. Stier is meer het sterke, maar stille type.

Je vindt geen partner-georiënteerder sterrenbeeld dan Weegschaal. Mannelijke Weegschalen geven de voorkeur aan het hebben van een partner omdat ze er niet van houden om zonder een partner te zijn. Ze blijven gewoonweg niet lang alleen. Als Stier er te lang over doet om voor de relatie te kiezen, dan is de kans groot dat Weegschaal omdraait en wegloopt. Onthoud dat Stier koppig kan zijn, vooral als hij in het nauw gedreven is, of onder druk gezet wordt. Maak dus niet de vergissing door Stier jaloers te maken.