Relatiehoroscoop

Stier met Waterman

Beste Stier,

Dit is een combinatie van twee vaste zelfuitdrukkingen, ieder op zijn eigen manier. Waarschijnlijk geldt dit meer voor Stier dan Waterman. Het Waterman karakter is gebaseerd op intellectuele doeleinden, terwijl Stier zichzelf meer uitdrukt op een geaarde manier. Hoewel afhankelijk van het element, de (geaarde) timide Stier en de (luchtige) geestelijke Waterman vallen allebei onder dezelfde categorie.

De licht-opvattende en luchtige persoonlijkheid van Waterman kan soms wel eens in botsing komen met die van de tragere, standvastige persoonlijkheid van Stier. De Stier keutelt wat aan en Waterman doet mee op zijn naar buiten gerichte manier. Waterman is meer een mensen-mens, terwijl Stier zich liever stilletjes op de achtergrond bevindt. Hun verschillende persoonlijkheden mengen niet heel goed samen. Het aardse element van Stier draagt slecht bij aan het in beweging brengen van Waterman's lucht.

Stier moet leren dat Waterman met regelmaat abrupte beslissingen maakt in zijn leven. Bijvoorbeeld op gebied van interesses, plannen, vrienden of zelfs gedrag. Hier kan Stier echt koppijn van krijgen, want hier houdt hij absoluut niet van!

Watermannen zijn echt graag onder de mensen.

Ze gaan op pad met een vriend of nodigen er een paar uit om te blijven logeren. Vergeet niet dat Stier er juist niet van houdt wanneer zijn strenge routines verstoord worden!

Stier weegt problemen af en denkt er goed over na, terwijl Waterman veel breder denkt, vaak heel vooruitdenkend. De hoogmoedige Waterman pikt de dingen heel snel op en kan Stier zomaar in de kou laten staan, terwijl hij juist nog aan het nadenken is over het probleem. Hier botst het dus van tijd tot tijd. Zolang alle feesten niet te duur worden zal Stier het niet te erg vinden.

Een Stier kan geen meer vindingsrijkere, vriendelijkere vriend vinden dan Waterman. Stieren zijn extreem individueel ingesteld. Watermannen geven juist om de belangen van iedereen. Vaak zul je Waterman treffen in een of andere bar, kroeg of organisatie waar hij zorgt voor de sociale zaken en evenementen. Stier zal helpen, zolang het maar niet te duur is.

Stier moet niet vergeten dat Waterman van zijn vrijheid houdt. Ze houden ervan om te gaan en staan waar en wanneer ze maar willen, afhankelijk van de stemming. Plotselinge gebeurtenissen kan Stier echt de stress geven. Deze twee sterrenbeelden moeten echt blijven communiceren en praten om al dit soort onenigheid te voorkomen.