Relatiehoroscoop

Stier met Maagd

Beste Stier,

Hier hebben we een heel methodisch denkend koppel, en ze passen uitstekend bij elkaar. Hun gelijke aardse natuur werkt heel goed bij het aangaan van een relatie. Ze zien en denken hetzelfde bij veel problemen die ze tegenkomen.

Maagd's drang naar precisie gaat goed samen met Stier's wil om de dingen rustig en kalm aan te doen. Ze denken allebei heel praktisch en passen logica toe bij problemen. Maagd handelt zaken af op een nauwgezette manier, wat uitstekend past bij de spaarzaam geaarde Stier.

Deze twee sterrenbeelden samen kunnen erg wellustig zijn. Stier houdt van knuffelen met veel kusjes. Maagd kan heel sexy zijn als het moment er om vraagt. Hoewel Maagd erg beschaafd en correct overkomt, zowel in zijn kledingkeuze als gedrag, kan hij zeker heel zwoel en sexy overkomen tijdens privé-gelegenheden.

De mannelijke maagden komen vaak koud, afstandelijk en analytisch over, maar zouden dolgraag een partner willen hebben die hem de aanmoediging geeft die hij nodig heeft. Hij heeft een partner nodig die hem van dienst kan zijn. Samen in dienstverband en zonder te veel overdreven uitingen van genegenheid.

Dit trekt de methodisch denkende Stier aan, want hij houdt van zekerheid en veiligheid.

Vrouwelijke Stieren moeten weten dat hun Maagd partner de dingen altijd op zijn manier wil hebben. De doperwten mogen de aardappelen niet aanraken op het bord! Maagden kunnen erg kieskeurig zijn in hun eetgedrag en hebben gewoonten in hygiëne waar de Stier gek van kan worden. Zorg er dan ook altijd voor dat je je tanden gepoetst hebt en dat je hebt gedoucht voordat je in de buurt van Maagd komt.

Stier is ontzettend geduldig en is dan ook in staat om samen te werken met Maagd, waarbij Maagd op de details let. Bankieren, boekhouding of alles dat te maken heeft met service oriëntatie schikt deze twee sterrenbeelden uitstekend.

Er is nog één belangrijke factor waar rekening mee gehouden moet worden als Stier en Maagd zich aan elkaar toewijden. Maagd kan nogal een work-a-holic zijn, met zijn kop in het zand. Net zoals dat bij een Steenbok ter sprake is. Maagd moet onthouden om af en toe te dimmen met zijn kritische en perfectionistisch gedrag, anders zou Stier hem wel eens kunnen negeren en een gesloten houden naar hem kunnen opzetten.

Stier moet niet te veel vasthouden aan zijn routines, want daardoor kan hij vastraken in een sleur. Maagd is een veranderlijk teken en houdt af en toe juist van wat interessante veranderingen. Het kan dit koppel misschien een tijdje duren om bij elkaar te komen aangezien Stier zich niet snel toewijd aan relaties en Maagd zich niet snel openstelt tot relaties.