Relatiehoroscoop

Steenbok met Tweelingen

Beste Steenbok,

Zet je maar schrap voor deze combinatie, want dit is absoluut niet de meest ideale combinatie. Tweelingen vinden Steenbok saai en weinig ondernemend. Steenbok ziet de Tweelingen als instabiel en veel te veranderlijk om bij hen te passen.

Deze twee energieën passen niet goed bij elkaar. Steenbok is langzaam, serieus en standvastig. Tweelingen heeft meer een lichte, veranderlijke natuur. Tweelingen houden van veranderingen en variatie, terwijl Steenbok houdt van structuur en orde. De vele tegengestelde stijlen van zelfexpressie kan voor beiden een afknapper zijn.

Steenbok is een planner, met een humorloze aanpak tot problemen. Tweelingen houdt van lachen en uitdrukkingen en constant van gedachte veranderen. Om op stabiele ondergrond te komen voor deze twee, zal het absoluut helpen om elkaars sterke punten te combineren. Wanneer Tweelingen zaken tot gang zet met zijn intelligentie, kan Steenbok deze ideeën inplannen en samenbrengen tot een praktisch plan. Het resultaat kan leiden tot een slim en productief idee. In dit scenario is 'twee weten meer dan één' absoluut waar.

Steenbok is aangetrokken tot stabiliteit.

Alles moet een doel hebben. Een financiële voorsprong halen of een doel bereiken is wat voor hen praktisch en juist is. Tweelingen willen plezier hebben tijdens het leren. Als de spanning en het plezier ontbreekt, dan is het voor hen meer een sleur.

Romantisch gezien trekt Steenbok zijn tegenhanger Kreeft aan, die hem genegenheid leert te tonen, en hem leert wat losser te zijn. Tweelingen voelen zich aangetrokken tot Boogschutters, en hebben meer een vlam nodig om de relatie vloeiend en interessant te houden.

De zelfexpressie van een Steenbok is teruggetrokken en kan overkomen als onvriendelijk, koel en afzijdig. Tweelingen zijn precies het tegenovergestelde, sociaal en extravert. Steenbok ziet Tweelingen als een draaimolen die nooit stopt. Tweelingen zal niet in staat zijn te begrijpen waarom Steenbok niet eens meedraait in zijn draaimolen.

Houd er rekening mee dat Steenbok niet gemakkelijk verliefd raakt. Ze nemen relaties veel serieuzer dan Tweelingen. Steenbok is niet snel verliefd. Maar eenmaal verliefd dan is dat voor altijd. Het kost hem veel tijd om geïnteresseerd te raken in iemand anders wanneer de relatie eenmaal strandt. Tweelingen verwerken deze dingen veel sneller en zullen weer sneller beginnen aan een nieuwe ervaring. Het is belangrijk voor beiden om te weten waar ze aan toe zijn, voordat ze het liefdespad met elkaar bewandelen.