Relatiehoroscoop

Schorpioen met Kreeft

Beste Schorpioen,

Je kunt deze combinatie van twee heel goed bij elkaar passende watertekens het beste omschrijven als: ‘Wees klaar om te zwemmen, of om te verdrinken!’. Kreeft en Schorpioen beschikken over een enorme emotionele diepgang.

Schorpioen heeft een diep verborgen emotionele intensiteit in hem. Ze houden er absoluut niet van wanneer iemand in hun verleden graaft. Ze zijn extreem geheimzinnig, gezet in hun eigen meningen en overtuigingen en ze houden er niet van om ondervraagd te worden. Het is hun gewoonte om als een soort James Bond type te reageren op alles. Schorpioen voelt zich vaak aangetrokken tot de energie van Stier op gebied van relaties. Stier is dan ook hun tegenpool. We weten allemaal dat tegenpolen elkaar aantrekken, maar Stier en Schorpioen passen waarschijnlijk niet helemaal bij elkaar. Maar Vissen en Kreeft kunnen de intensiteit van Schorpioen het beste aan. Wie kan die diepe emotie beter begrijpen dan een Kreeft?

Waneer Kreeft eenmaal geleerd heeft om Schorpioen niet te persoonlijk op te vatten, dan zal alles soepeltjes verlopen. Veiligheid is voor hen allebei heel belangrijk, maar Schorpioen zal degene zijn die er de controle over wil hebben.

Door verfijnde berekeningen test Schorpioen alles van zijn partner. Leer eens wat meer te delen en te vertrouwen Schorpioen! Kreeft staat ook erg op veiligheid, maar niet zo hevig als Schorpioen. Schorpioen kan extreem bezitterig overkomen, maar wil absoluut zelf niet als een bezit behandeld worden. Verwar Kreeft’s behoefte voor emotionele zekerheid niet door aan te nemen dat ze kleverig zijn. Kreeft is enorm vindingrijk en ze herstellen sneller dan Schorpioen. Maar dan nog, ze blijven nog steeds lang geraakt. Waar Schorpioen vaak beschikt over wrok, beschikt Kreeft vaak over emoties en liefde.

Kreeft moet Schorpioen geduld en gevoeligheid tonen op gebied van financiële zaken als ze Schorpioen’s goedkeuring willen krijgen. Diepe emotionele en seksuele bindingen zijn erg normaal tussen deze twee sterrenbeelden. Ook hebben ze vaak een intuïtieve telepathische connectie met elkaar. Beide sterrenbeelden hebben een dramatische uitdrukking wat ze uitstekende acteurs maakt. Ze zijn dol op eten en zullen dan ook makkelijk hun weg kunnen vinden in de keuken. Een andere kamer waar ze vaak te vinden zullen zijn is de slaapkamer, waar al die emotionele intensiteit goed gebruikt wordt. Schorpioen is aangetrokken tot personen die gedurende de hele dag hartstochtelijk zijn. Kreeft heeft een partner nodig die bescherming biedt en iemand die Kreeft voorzichtig behandelt.

Kreeft houdt ervan om over het verleden te praten, maar Schorpioen is zo geheimzinnig dat het verstandig is voor Kreeft om Schorpioen de tijd te geven om opener te worden. Dwing het niet af, want dit kan problemen geven. Kreeft is al zo gevoelig om afgewezen te worden. Kreeft’s ogen zullen soms vol staan met tranen, wat Schorpioen een schuldgevoel zal geven. Het enige dat Schorpioen hoeft te doen is Kreeft gerust te stellen, open zijn en praten over het probleem. Yup, zo simpel is het!