Relatiehoroscoop

Ram met Ram

Beste Ram,

Deze combinatie van Rammen met al die mannelijke energie kan een paar hele sterke leiders produceren. Hierdoor kan overigens ook een competitieve sfeer ontstaan omdat ze allebei de beste leider willen zijn, wat kan leiden tot gebrek aan samenwerking. Als een team kunnen ze veel bereiken. Ze zijn goed in het opzetten van een eigen bedrijf, en hebben een hekel aan autoritaire figuren.

Jullie kunnen elkaar echt begrijpen, zowel elkaars uitdrukking als elkaars behoefte voor onafhankelijkheid en persoonlijke vrijheid. Romantiek gaat snel. Rammen genieten meer van de achtervolging dan het daadwerkelijke 'vangen'. Ze beginnen een relatie wellicht nogal haastig, want ze willen meteen weten waar het naartoe leidt. Maar ze moeten ook leren om geduld te ontwikkelen om zo te werken aan hun volwassenheid.

Vaak raken ze erg snel betrokken in nieuwe situaties. In de jeugd kunnen haastige, verkeerde beslissingen gemaakt zijn wat betreft partnerkeuze. Soms wordt Ram ook wel gezien als een opdringerige, agressieve partner. Meedogenloos op zoek naar een partner. Dit kan leiden tot vergissingen, met spijt tot gevolg.

Zie de stijl van een Ram als volgt: Ze zien een zwembad en het triggert hun enthousiasme. Ze springen er direct in om te genieten van het zwemmen. Ze duiken haastig voorover, niet realiserend of het zwembad zelfs maar vol stond met water. Wat een vergissing! Een keuze gebaseerd op enthousiasme. En daar staan ze ook om bekend. Het ervaren van spijt na snelle, overmoedige beslissingen. Wanneer Ram eenmaal volwassener wordt, leren ze meer geduld op te bouwen. Dat is de levensles van de Ram. Zo ook in relaties.

Een interessant feitje is dat Weegschalen vaak in hun eerste romantische aantrekkingen betrokken zijn, Ram's tegengestelde in de dierenriem. Twee Rammen samen moeten leren om hun passie af te wisselen in het nemen van de leiding. Rammen zijn eerlijke mensen die de waarheid niet verbergen achter stoelen of banken. Ze zijn open, eerlijk en recht door zee. Waag het niet om te laat te komen bij ze, een Ram houdt niet van wachten! Ze zijn heel onafhankelijk en ze zijn zo vertrokken, of je nou klaar bent of niet!

Het beste advies voor twee Rammen is dus om te rouleren in het nemen van de leiding. Wissel dus af en toe eens in wie de afstandsbediening in handen krijgt, en alles komt helemaal goed!