Relatiehoroscoop

Maagd met Kreeft

Beste Maagd,

Een zorgzame Kreeft waardeert de gevoeligheid van de precieze Maagd. Hier hebben we een leuke samenkomst van water en aarde die elkaar goed aanvullen.

De meeste Maagden staan bekend om hun kieskeurigheid. Deze eigenschap is terug te zien bij het uitzoeken van een partner. Onbehouwen gedrag is een afkeer voor ze. Ze willen graag een partner die bewust is van hun gezondheid en hygiëne, en iemand die verstandig en hardwerkend is. Tot one-night-stands voelt Maagd zich absoluut niet aangetrokken. Vaak doen ze niet aan daten, en kunnen een groot deel van hun leven vrijgezel blijven vanwege hun hoge standaarden. Combineer kieskeurigheid met de zorgzame Kreeft en je hebt een partner die voldoet aan de eisen van een Maagd.

Er zouden zich regelmatig stressvolle momenten kunnen opdoen tussen Maagd en Vissen. Kreeft heeft begrip voor Maagd’s kritische karakter, maar kan geïntimideerd raken, of het gevoel hebben dat ze niet aan Maagd’s hoge standaarden kunnen voldoen. Hoewel Kreeft een expert in koken is kan Maagd lastig tevreden gesteld worden als het aankomt op eetgewoonten. De spijsvertering van Maagd is enorm gevoelig en het vereist een smaakloos dieet.

Er zijn vele soorten voedsel dat Kreeft overheerlijk vindt, maar Maagd kan er niet mee overweg.

Er zijn zowel positieve als negatieve punten op te noemen tussen deze twee. Aan de negatieve kant gezien: Maagd moet oppassen met kwetsende uitspraken, want Keeft neemt alles erg persoonlijk op en ze vereisen nou eenmaal subtiliteit op dit vlak. Aan de positieve kant: Het is Maagd’s hoofddoelstelling om dienstbaar te zijn naar anderen, op een behulpzame manier. En deze karaktereigenschap past heel goed bij Kreeft’s moederlijke instincten.

Maagd zal in eerste instantie romantisch betrokken raken met iemand die eveneens een aards karakter heeft, zoals een Steenbok, omdat ook Steenbokken aangetrokken zijn tot personen met een gelijke vorm van stabiliteit, verstandelijkheid en serieusheid. Wat betreft het verder gevorderde stadium van een relatie voelen Maagden zich vaak aangetrokken tot watertekens, zoals Vissen. Een waterteken zoals Kreeft valt daar ook onder, aangezien Maagd iemand wil die aardig en zorgzaam is.

Maar vergeet niet dat Maagd de neiging heeft om alles op te offeren voor een partner. Als Maagd druk bezig is met werken, hobbies of andere interesses en hun partner is in nood, dan twijfelen ze geen moment en haasten ze zich naar hun partner. En onthoud Kreeft, houd je keukenschort maar aan en wees gereed om op te ruimen, stoffen, stofzuigen terwijl de soep pruttelt. Maagd eist een opgeruimd thuisfront!