Relatiehoroscoop

Leeuw met Tweelingen

Beste Leeuw,

Tweelingen vindt de manier waarop Leeuw zichzelf uitdrukt erg aantrekkelijk. Tweelingen zoekt een partner die intelligent, geestig, sportief en entertaining is. De natuurlijke aanleg voor dramatiek en acteren is Leeuw's specialiteit. Het entertaint, amuseert en stimuleert Tweelingen's geest zonder meer.

Leeuw houdt Tweelingen nieuwsgierig. Hem laten afvragen wat er vervolgens gaat gebeuren. Tweelingen weet altijd de juiste woorden te vinden om te zeggen, wat Leeuw's ego streelt en wat hem glimlachend houdt. Tweelingen heeft een bijzondere flirterige manier van communiceren. Maar afwisseling vinden ze eveneens belangrijk. De manier van flirten wordt goedgekeurd door Leeuw, maar de mate van afwisseling wellicht niet. Dit is omdat Leeuw ALLE aandacht wil, en dat kan snel tot ruzies overlopen.

Maar over het algemeen gaat dit paar goed samen. Zo nu en dan spelen de verschillen tussen deze twee parten. Leeuw heeft zo zijn eigen manieren waar hij zich aan vasthoudt. Tweelingen is meer flexibel en aanpasbaar. Schikken is niet altijd zo makkelijk voor Leeuw, tenzij je ze voorrang geeft. Iets dat Tweelingen af en toe wel eens vergeet te doen wanneer ze afgeleid zijn.

Omdat zowel Leeuw als Tweelingen open en extravert zijn, kunnen ze veel overeenkomende interesses delen.

Leeuw voelt zich aangetrokken tot het plezier en de spanning die Tweelingen te bieden heeft. Speelsheid en plagen is iets dat tussen hen speelt. Het is hun manier van interactie. Tweelingen houdt van de speelse aanpak in de romantiek, en Leeuw houdt van de drama die daarbij komt kijken.

Leeuw wil een partner waarmee ze kunnen opscheppen. Wanneer ze zich sterk aangetrokken voelen tot iemand, dan laten ze zich helemaal meeslepen. Leeuw moet zich herinneren dat het leven geen constant feest is. Ze moeten leren niet altijd indruk te willen maken op anderen. Leeuw wil actie zien. Maar Tweelingen wil af en toe gewoon rustig babbelen. Zowel Leeuw als Tweelingen beschikken over een gave om te verkopen. Samen zijn ze een sterk zelfverzekerd koppel met intelligentie en de gave om ideeën met flair uit te voeren.

Leeuw kiest als partner echter vaak eerder voor een Waterman dan de Tweelingen. Tweelingen hebben de neiging om Leeuw te vertellen wat ze willen horen, in plaats van wat ze zouden moeten horen. Houd de communicatielijnen open en dan komt alles goed. Maar dit zal voor jullie niet eens zo heel moeilijk moeten zijn.