Relatiehoroscoop

Kreeft met Stier

Beste Kreeft,

Deze twee tekens brengen echt het beste in elkaar naar boven. Ze kunnen een geweldig huwelijk hebben, of gewoon bedrijfspartners zijn. Eigenschappen waar ze allebei over beschikken zijn tederheid, wederzijds vertrouwen, geven en nemen en elkaar begrijpen.

Aarde (Stier) gaat goed samen met water (Kreeft). De liefde voor thuis, de emotionele en financiële zekerheid is voor beiden belangrijk. Ze houden eveneens allebei van thuis gekookte maaltijden, tuinieren en familiaire zekerheid. Ze zouden de beste pappa en mamma samen zijn die je je kunt bedenken! Stier en Kreeft zijn voorzieners en beschermers. Van nature stralen ze graag liefde en waardering uit. Dit klinkt simpelweg allemaal gewoon koek en ei, romantisch en emotioneel gezien.

Beide individuen zijn gevoelig wat betreft smaak en aanraking. Kreeft vindt emotionele zekerheid in het aardse comfort waarin Stier voorziet. Stier waardeert weer de emotionele zorg van Kreeft.
Een goedgevulde keukenkast maakt Kreeft blij. Een goedgevulde portemonnee of bankrekening maakt Stier blij. Deze twee tekens zijn emotioneel lichtgevoelig en zullen daarom zelden ruzie maken.

Af en toe zul je Stier wat horen mokken, maar Kreeft beschikt over een heel openstaand karakter, en zal Stier zijn zorgen direct doen laten verdwijnen door zijn verzorgende aard.

Eten kan gebruikt worden om ruzies of discussies te doen laten vergeten. De beste manier om Stier te raken is via zijn maag. Dat zal geen enkel probleem zijn gezien Kreeft’s natuurlijke talent voor koken. Stier houdt er simpelweg van om gediend te worden, en Kreeft houdt er weer van om te dienen.

Kreeftmannen willen een vrouw die voor hem zorgt. Iemand die kookt voor hem en al zijn fysieke pijntjes verzorgd. Stiermannen hebben een maatje nodig die loyaal , zorgzaam en liefdevol is.

Stiervrouwen zijn op zoek naar financiële zekerheid. Of iemand die belooft hiervoor te zorgen. Stier heeft een maatje nodig die zachtaardig en gevoelig is. Kreeftvrouwen zoeken een maatje die hen beschermen en zachtaardig behandelen. De romantiek wordt bedreven door strelen en aanraken, hoewel Stier wel erg gevoelig kan zijn en snel opgewonden. Kreeft zoekt naar mensen die hun zorg waarderen en die het niet erg vinden om door hen verzorgd te worden.