Relatiehoroscoop

Boogschutter met Maagd

Beste Boogschutter,

Wanneer je deze twee individuen laat samenkomen, dan zul je twee verschillen karakters zien. We weten dat in veel situaties Maagd’s aardse natuur niet past bij het vurige karakter van een Boogschutter. Dit koppel zal zich niet snel aangetrokken voelen tot elkaar.

Je zal ervaren dat wanneer je problemen aan het bespreken bent, dat er een plezierige en vermakelijke sfeer ontstaat. Er bestaat een overvloed aan ideeën met deze combinatie. Maagd helpt bij het uitvoeren van de details van de ideeën en discussies, nadat Boogschutter er zijn inspiratie aan toegevoegd heeft.

Boogschutter is open, eerlijk en ziet overal wel de humor van in. Zelfs wanneer het tegenzit. Maagd fronst en kijkt bezorgd terwijl Boogschutter er het beste van maakt. Dit past wel bij de verstandige, vooruitblikkende Maagd. Ze denken de plannen van Boogschutter uit, en dat zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt. Alhoewel, dat is wanneer Maagd in staat is om alles te categoriseren en wanneer ze tevreden zijn met het resultaat. Beide sterrenbeelden passen zich goed aan verandering aan, maar Maagd is bezorgder om waarom dingen gebeuren.

Boogschutter past filosofie en humor toe bij het begrijpen van waarom dingen wel of niet gebeuren.

Maagd bewondert Boogschutter’s kijk op problemen wel, want Maagd houdt er nou eenmaal van om dingen met gezond verstand te rationaliseren. Boogschutter krijgt het namelijk voor elkaar om Maagd telkens weer te laten glimlachen. Boogschutter bewondert Maagd’s precieze manier van werken en zijn kennis ook wel. Zowel Boogschutter als Maagd zijn van nature nogal nerveus, maar reageren er totaal verschillend op. Maagd gaat schoonmaken en ordent dingen om zijn energie kwijt te kunnen. Boogschutter heeft een tempowisseling nodig en zoekt dat vaak door buiten fysieke activiteiten te doen.

Hierin verschillen ze. Op een heldere, zonnige dag zul je Boogschutter buiten zien, zichzelf helemaal laten opladen door de zon. Nee, Maagd niet. Je zult een Maagd eerder een boek zien lezen, papierwerk zien afmaken of het huis zien schoonmaken. De beste manier om met deze verschillen om te gaan is door elkaar’s activiteiten om en om te doen. Dit klinkt logisch voor Maagd, dus Maagd stemt in. Boogschutter is makkelijk in de omgang en zal met plezier compromissen maken, zo lang het in alle eerlijkheid gaat.

Boogschutter moet Maagd herinneren dat ze hem niet moeten bekritiseren. Boogschutter bereikt meer bij Maagd wanneer Boogschutter zich focust op het uitvoeren van hun optimistische beloften en uitspraken. Ze hebben namelijk de gewoonte om beloften te maken die ze niet kunnen nakomen. Je kunt er namelijk zeker van zijn dat Maagd klaar zal staan met een checklist om alles na te gaan!