Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Moord Dromen

Geennaam
13 jaar geleden

Beste,

Ik plaats deze droom anoniem omdat ik niet precies weet wat ik hiermee moet.
Het is slecht, vies, schokkend, maar toch heb ik er een goed gevoel bij. Het is alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Verzuipen, wurgen, mens, dier, Ik ken ze niet dus maakt het niks uit. En de mensen die ik aan hun einde breng moeten langzaam lijden.Alles zolang het maar langzaam is.

Ben geen agressief persoon, integendeel. Kan geen vlieg kwaad doen.

Verder in mijn leven gaat alles goed. Daarom begrijp ik ook niet waarom ik hier over droom.

13 jaar geleden
Beheerder

Heey,,

Misschien zijn het toch onbewuste woedens die je verwerkt in je droom, ik denk dat je toch wel eens een tegenvaller hebt en dat je je daar rot bij voelt. nijdig is iedereen wel eensnatuurlijk, geefniet. Maar iedereen heeft woede in zich, dat heb je toch wel nodig in je leven, dus neem het je zelf ook niet kwalijk in je droom, ik denk dat dat gewoon een verwerking is.

MvG Feneaux

Fx

Over mij:

Mensen vatten sommige dingen die ik zeg als arrogant. De oorzaak daar van is is dat mensen niet inzien dat je niet alles met medelijden kunt zeggen. Je hoeft niet alles te verbloemen wat je zegt want de waarheid is zoals de huidige situatie is, en dan hoef je het niet als een sprookje uit te leggen want narigheid is narigheid en daar kan je niet omheen kijken. Dat is dus het probleem van mensen die mijn zinnen soms als arrogant zien.