Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Oproep

5 jaar geleden

Beste leden van dit Forum.

Aangezien ondertussen zelfs de geheime diensten hebben bevestigd dat 6de zintuigen en spirituele dingen echt zijn, denk ik dat we het er allemaal over eens zijn dat er meer is dan we weten. Nu ben ik ben zelf altijd een voorstander van het proces en niet het antwoord, puur omdat ik denk dat het nuttiger is het gevoel te kennen en alles wat erbij komt kijken waaronder de persoonlijke touche. Maar sommige dingen kun je niet zelf ondergaan of vinden in de beperkte tijd die je hebt. Dus moet je het antwoord ergens anders zoeken. Maar in het persoonlijke onderzoek waar ik nu mee bezig ben is er online of in boeken vrijwel niks te vinden over ook maar iets wat ik nodig heb.
Dus ik wil proberen door middel van beperkingen of bevindingen op basis van ervaring met zeldzame 6de zintuigen en spirituele kennis een soort lijn te vinden in het hogere en misschien wel een soort "hogere natuurwetten" te vinden. Zodat ik misschien een nieuwe theorie kan maken over het hogere en iniedergeval zelf veel kan leren.

Kortom een oproep!
Ken/ben jij iemand die een zeldzaam 6de zintuig of spirituele kennis bezit. Dan zou ik ontzettend graag met je in contact willen komen voor het kleine "onderzoek". Voor de duidelijkheid ik zoek het specifiek in het ZELDZAME zodat de kans van slagen groter is. Dingen die niet zeldzaam zijn zijn dingen zoals: Helderwetend/Ziend/Horend/Ruikendheid, Het zien van geesten, Aura's of het voelen van energie. Heb ik dus liever niet.

Vragen, Feedback & gedachtes die je kwijt moet onder dit bericht zijn natuurlijk welkom.

Ontzettend bedankt voor je tijd en moeite!

Grtz Mirko1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.

5 jaar geleden

Helderwetend/Ziend/Horend/Ruikendheid, Het zien van geesten, Aura's of het voelen van energie, zijn al zeldzaam. Waar doel je dan op; Ufo's, aardmannetjes zien of een konijn uit een hoed toveren?

5 jaar geleden
Beheerder

Ja lachen, dat is humor.
Ben het helemaal met je eens Esme.

Mirko zoekt het te hoog en vergeet dat de verlichting in de verdieping schuilt.
Want in het duister huist het hoogste licht.
Dus "Ken Uzelve", zoals er boven de poort van Delphi prijkte.

In de Sixtijnse kapel zijn de Sibyllen te zien.
Deze beroemde vrouwen hadden geheime boeken geschreven.
Een koning, Tar-quinius Priscus wilde ze kopen, maar weigerde de verlangde hoge prijs te betalen, waarop ze (Sibille van Cumae) steeds een deel de boeken in het vuur wierp en de prijs verhoogde tot een veelvoud ervan.

Waarmee ik maar wil aangeven dat deze kennis inderdaad een hoge prijs heeft en dat bedoel ik niet in Euro's.2 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.

5 jaar geleden

Het is hartstikke zweverig, superfaag en onsamenhangend. Het lijkt wel op psychotische gedachten.
Mirko, heb je meer van zulke gedachten? Dit lijkt niet goed namelijk.

Mirko
5 jaar geleden

Ten eerste is het verre van zweverig / psygotisch en vind ik het ontzettend respectloos hoe je reageert op mijn bericht. De 6De zintuigen zoals ik die noemde zijn om de 15km aanwezig in Nederland en dat vind ik verre van zeldzaam. Met speciale 6de zintuigen / vormen van Kennis bedoel ik bijvoorbeeld een zoiets als iemand die ik kende en disbalans kon voelen in economie en dus precies wist wie succes kreeg met welke baan. En alsjeblieft ga nu niet stom zitten lachen want ik heb hem echt wel genoeg getest om het te bewijzen. Maar bedankt voor jullie vertrouwen -_-

5 jaar geleden
Beheerder

Er zijn zat mensen met een "neus" voor zaken.
Zoals er ook zijn met talenten op ander terrein.
Of je dat een 6e zintuig moet noemen?
Of hogere gaven?
Waar haal je de wijsheid vandaan dat er om de 15 km een 6e zintuig huist?

Las net dat de praatpalen gaan verdwijnen, die konden precies zeggen wanneer er iemand pech had. Lachen1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.