Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemde droom over regressie

Sia
5 jaar geleden

Om de droom beter te volgen, mijn moeder is vijf jaar geleden overleden. Mijn broer is heel gesloten en heeft tot op heden niks met betekenissen van dromen of spiritualiteit (dat ik gemerkt heb) en Sia is mijn kat.

De droom
Ik had een droom. Ik zei tegen mijn broer dat ik wou verhuizen maar hem niet alleen wilde laten. Ik stelde voor om samen te wonen, met een contract om alle kosten te delen. Hij zei me dat hij dromen had over ons moeke. Regressiedromen. Het licht was uit, we wilden het aansteken maar het lukte niet, het licht van de gang ging ook niet aan maar bij ons vader brandde wel licht. We werden bang over wat we daar moesten zien. Sia liep in het licht en ik riep ze zo hard dat ze moest terugkomen.
Ineens was ik terug klein. Een jonge vrouw had me bij de hand, ze was zo mooi en leek zo vriendelijk en blij. Ik vroeg haar naam. Ze zei: mijn naam is moeke. Ik heb die zo hard vast gepakt en ze zei dat we iets moesten doen. We waren in een kamer met tieners, 1 ervan was mijn broer. Op de telefoon van een andere stond iets over testamenten en ontervingen naar ouders toe. Ook al was ik klein, ik had de kennis die ik nu heb. We vonden het artikel niet meer terug en toen werd ik wakker.

Terwijl ik droomde en mijn broer het woord regressie vermelde voelde het ineens anders. Net zoals je een luchtig gesprek hebt dat opslag heel serieus wordt.
Weet iemand wat dit allemaal kan betekenen? Ik heb al meer incidenten meegemaakt waarbij het bleek dat mijn vader helemaal niet goed was voor mijn moeder.

Dank bij voorbaat

5 jaar geleden
Beheerder

Tja. overledenen vertonen zich heel vaak in een veel jongere gedaante.
Het onbewuste weet veel en soms ontdekt het inderdaad zaken die verborgen waren.
De kat is een instinctief zeer sensitief diertje dat in het donker goed de weg weet en hier een soort spoor of gids speelt.
Je komt in een verleden terecht.

Of dit realistisch is zal moeten blijken.
Je bent waarschijnlijk nog aan het verwerken en hoopt een schat te vinden.
Kennelijk was de verstandhouding niet goed tussen je ouders?
Maar het zijn in de eerste plaats jouw beelden en kijk.

Waarom denk je meer aan kwaad opzet en niet aan de mooie dame die zich Moeke noemt?
Willen de kwade elementen je kijk bederven met intriges?