Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Exprobleem help me <3

J anoniem
6 jaar geleden

Hoi allemaal, ik ben 11 jaar en vorig jaar heeft mijn ex mij verkering gevraagd. En ja, ik ben misschien jonger dan andere die op deze site zitten? Maar oke, hij is 12 en hij heeft met veel meisjes verkering gehad, maar dat ging al snel over. Maar toen hij met mij had, wilde hij heel vaak afspreken, maar dat durfde ik niet dus ik verzon steeds smoejses en ik weet dat ik fout zat. Want ik was echt verliefd op hem, en zijn vrienden en mijn vriendinnen en hij zelf zeiden dta hij echt verliefd op mij was, maar omdat ik niet veel durfden maakte ik het uit, want ja, een relatie zonder afspreken en zo, kun je geen relatie noemen. Ik hield wel veel van hem en ik vond hem echt leuk! En hij mij ook. Hij was er kapot van dat het uit was, ik ook wel. Op school zag je dat hij echt heel bedroefd was, en zijn vriend zei ook tegen mij dat hij "niet normaal verdrietig is, terwijl hij dat bij zijn vorige vriendinnetjes dat juist helemaal niet had."
Ik wilde heel graag met hem, maar als ik er echt klaar voor was. Ik nam ook verkering met hem omdat ik anders bang was dat hij me niet meer leuk zou vinden. Maar ik droom zolang al over hem, ik vind hem echt nig steeds leuk, maar hij mij niet meer.. Tenminste dat zei hij. Maar in mijn dromen doet hij de ene keer heel gemeen en de andere keer heel aardig. Op school gana er ook zoveel gevoelens door me heen. aan de ene kant vind ik hem zo leuk maar aan de amdere kant weer niet. Hij doet ook onaardig tegen mijn vriendinnen maar tegen mij helemaal niet. Ik weet het echt niet meer, ben ik nou verliefd op hem of niet? Iemand tips? ??????

-xx J

6 jaar geleden
Beheerder

De tegenstrijdige dromen zijn duidelijk afspiegelingen van je eigen neurotische twijfels.
Net als knoopjes tellen; hij wil mij wel, hij wil mij niet?
Iemand die al zoveel snijbloemen heeft gehad, heeft geen behoefte aan vaste plantjes.
Dus waar loop je eigenlijk achteraan, een versierder die er 10 kan krijgen aan elke vinger.
Snap niet dat je zo weinig eigenwaarde bezit, daarom laat hij je ook vallen.
Vrouwen zijn voor zulke lieden alleen maar een soort boegbeeld van hun narcisme.
Bruikbaar of onbruikbaar. Vooral geen vaste relaties want dan is hij zijn vrijheid kwijt.
Iemand met een beetje karakter zal zich niet zo laten manipuleren.
Denk je niet dat je tot de groupies behoort?

Zoek beter een betrouwbaar iemand.

FM
6 jaar geleden

Je bent nog erg jong, je moet nog uitvinden wat verliefd zijn is, op de leeftijd van 11 jaar moet je daar nog helemaal niet mee bezig zijn, wees kind! Speel, doe leuke dingen die kinderen doen, later als je groot bent heb je alle tijd om een relatie te nemen. Wees kind nu het nog kan, later als je groot bent kun je geen kind meer zijn.