Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare droom

Rianne
6 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik ben iemand die veel droomt en ik vind het dan ook vaak interessant om te kijken wat voor betekenis erachter zit. Maar vannacht droomde ik iets en de betekenis ervan kon ik niet op internet vinden, misschien dat iemand kan helpen?!

Er hing een soort van "The Purge" achtige sfeer rondom mijn droom. Het was namelijk een nacht waarin ik iemand wilde vermoorden en blijkbaar kon dat gewoon. Had het helemaal uitgestippeld en er kon niks mis gaan. Tijdens mijn tocht naar deze nog onbekende persoon om te vermoorden stuitte ik om een probleem (en dit beangstigd mij best wel, omdat ik hier wel vaker over droom) namelijk dat ik verlieft was op twee jongens: mijn vriendje in de echte wereld en een andere jongen. Ik kon echt niet kiezen en persoonlijk vind ik dit naar. Het hele vermoord plan ging door en de andere jongen hielp me voortdurend terwijl mn vriend nergens te bekennen was...

Daarom vraag ik jullie of jullie weten wat dit kan betekenen: het niet kunnen kiezen tussen twee jongens, waarvan één mijn echte vriendje is. (Miss dat het vermoordend aspect ook nog een rol speelt omdat het veel aanwezig was?)

Alvast heel erg bedankt! ????

6 jaar geleden
Beheerder

Je wilt er een vermoorden om een einde te maken aan je twijfelzucht?
Maar waarom kun je niet kiezen? Vrees je een vergissing?
Garanties biedt het leven nooit, je moet het wagen en anders leef je niet.

Vermoorden is de korte termijn oplossing.
Waarom moet iemand sterven omdat jij geen keus kunt maken?
Je bent natuurlijk bezig iets in jezelf te doden of onderdrukken.

De "andere" jongen is geen goede.
je kunt je geluk nu eenmaal niet bouwen op een grafheuvel.