Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom baby

Destiny
4 februari 2016

Ik zit ergens mee..
Ik droomde gister dat ik een baby had en dat ik hem ging omkleden. Ik was ergens buiten met families daarna zei ik tegen mijn ouders dat ik even naar binnen ging om mijn kind om te laten kleden. Blijkbaar zei ik ook een naam, maar dat kan ik me niet herinneren.
Eenmaal ik met hem was. Dus blijkbaar mijn zoontje. Het voelde zo echt en zo fijn alsof ik in het echt al een kind had. Ik deed zo voorzichtig met hem. Omkleden en alles. Ik vond hem zo lief..
Het stomme is, toen ik wakker werd, voelde ik me zo rot. Alsof ik hem ben kwijtgeraakt want ik heb natuurlijk geen kind in het echt (ik ben student en 18 jaar). Het was ook niet duidelijk wie de vader was van m'n kind. Maar nu een dag later, denk ik nog steeds aan m'n kind in m'n droom. Ik blijf steeds aan hem denken, wat ik niet meer zo leuk vind. Want eingelijk mis ik iemand die ik nooit heb gehad. Voelt echt rot.

5 februari 2016

De baby vertegenwoordigt de onschuld , warmte en een nieuw begin. Baby’s kunnen iets uit je innerlijk symboliseren dat puur, kwetsbaar on onaangetast is. Door het omkleden geef je liefdevolle aandacht aan je nieuwe project of idee. Familie geeft je geborgenheid, zorgzaamheid en vertrouwen. Het zoontje is het ontwikkelen van mannelijke eigenschappen zoals rationeel denken, competitief zijn en doorzettingsvermogen ontwikkelen. Het lege gevoel geeft aan dat je wat mist in jezelf.
Graag een reactie op de uitleg.