Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Schuren?

M.meijer
6 jaar geleden

Ja heel raar..
Ik werd wakker, en ik droomde dat ik met een jongen, (waar ik Wiskunde mee heb)
Dat ik met die jongen op m'n verjaardag samen in een bed lag en er lagen m'n beste vriendinnen bij, die lagen naast ons, in een keer kwam hij op me liggen, hij had alleen z'n onderbroek aan.. En ik me hele pyjama en toen ging die zeg maar droog neuken. Hoe ik wakker werd leekt het echt en t leek helemaal geen droom, ik vond het heel fijn eigenlijk ( in de droom dan) hoe ik wakker werd dacht ik dat kan ik me echt niet voor stellen van hem! Hij is maar een schattig jongetje weet je wel.. Zo best onzeker en durft zo n dingen niet.. ???? En nu? Wat is d'r betekenis hier van? Ik snap niet waarom ik over dit heb gedroomd ..

6 jaar geleden

Als je zelf een vrouw bent, en je droomt dat je een jongen ziet, geeft aan dat je de mannelijke aspecten van je karakter aan het ontwikkelen bent.
Droom je over je verjaardag dan betekent het dat je problemen hebt overwonnen en dat je nu tot rust aan het komen bent. Een droom over een pyjama, suggereert dit dat je nodig even zou moeten relaxen en even tot rust zou moeten komen. Een bed in je droom staat voor je intieme zelf en het ontdekken van je eigen sensualiteit. Ik ben benieuw of je hier wat mee kunt.