Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare gebeurtenissen

Liever niet
6 jaar geleden

De belangrijkste gebeurtenis die ik hier wil vermelden is dat toen mijn oma stierf ik midden in de nacht wakker werd, recht op ging zitten en zei oma is dood. Nu heb ik verder ook nog dagelijks dingen meegemaakt die niet verklaart kunnen worden zoals in het buitenland in een eigendom van een maat de vorige bewoonster die overleden is te zien. En daarop volgend de precieze beschrijving van haar te geven. Nu zegt mijn tante dat ik de gave van mijn overgrootvader zou hebben gekregen. Wat nu als ik dat niet wil want om dat soort ervaringen te voorkomen drink ik nu zeer regelmatig.

Boodschap
6 jaar geleden

Hoi,

Ik snap je maar drinken maakt de geest los je merkt in eerste instantie dat het "helpt" maar je bent juist vatbaarder voor bezetenheid door te drinken.

Als je een gave hebt gaat het niet zomaar weg wel kan je het leren afsluiten. Zoek hoe dan ook geen contact met doden, negeert ze geef ze geen energie

Liever niet
6 jaar geleden

Zou u het verder toe kunnen lichten? Ik had het er net met een maat van me over en we kregen allebij een koude rilling over onze rug toen we het over zijn opa hadden.

Boodschap
6 jaar geleden

Hoi hoi,
Wanneer jij contact zoekt met overledene of jij je probeert open te stellen door middel van meditatie en daar allerlei bijbehorende dingen salie verbranden wierook of zelfs zover gaat als het openen van chakras new ages stuff... Dan stel jij je open, niet alleen voor het goede maar ook het kwade...en daar kan jij gee. Onderscheidt in.

Het heeft allemaal met energie en gevoel te maken

Wanneer je iets erkent hard op door er over te praten Enzo er naar te leven kan je iets voeden net zoals dat je het kan negeren (dus afsluiten)

Wanneer je stiekem geïntrigeerd bent door je gave en het niet kwijt wilt dan zou ik je als tip mee geven luister vraag er niet naar voelt het donker of bezwaard aan dan stoot het af en voelt het goed aan ook dan trek het in twijfel. Demonische geesten vermommen zich graaf als lucht geesten gidsen engelen of overledene... Mijn. Advies blijft echter stee vast meng je niet ik n zaken met het dodenrijk. Soms kan je het niet geheel afsluiten en blijf je hier en daar wat oppikken. Maar belangrijk is het niet te voeden!! Bid en vraag Elohim om antwoord en je te beschermen tegen het kwade.

Boodschap
6 jaar geleden

Trouwens een rilling kan duiden op een aanwezigheid maar dit hoedt niet te betekenen dat het de desbetreffende persoon is wAar jij het over hebt.

Zoals ik al zei kwade entiteiten doen zich graag voor als overledenen.

Doe geen wicca geloof niet in new ages stuff en zoek geen contact.
Gebruik geen alcohol of drugs om te onderdrukken op langer termijn. Wordt je enkel toegankelijker... Door drugs en alcohol wordt decgeest losser en ben je makkelijker te beinvloeden oom en juist door het paranormale.