Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gevecht

Dewi
6 jaar geleden

Mijn droom begon dat ik op het station in hoek van holland was en doorliep naar het dorp.

Ik was op dat moment alleen midden in het dorp waar een heleboel onbekende maar ook bekende mensen waren eerst was het overdag waarnaar het al ineens donker werd ( leek op een festival) ik was aan het wachten omdat mijn vriendin op de wc zat in een café, het was buiten waarbij de omgeving een aantal keer veranderde.

Ik liep naar bekende plekken in het dorp en wou ergens wat eten waarnaar ik terugliep naar het station samen met mijn vriend en ik zei dat ik de trein wou pakken.
Ik gaf hem een knuffel en we liepen verder we zochten zijn fiets.
Toen ik verder liep zag ik een fiets waarbij om de ketting nog de sleutel in het ketting slot zat en liep door en ik bij een groep mensen stond alweer, mijn vriend had zijn fiets in zijn handen en ik kwam een bekende tegen.

Begon een praatje te maken en hoorde ineens vanaf de zijkant water golven, naast het station zat de haven maar deze zag er totaal verschillend uit het leek dit keer alsof ik op een heuvel stond en vanaf de heuvel de maan in het water zag schijnen waarnaar het water steeds hoger kwam het werd vloed en het water kwam over de heuvel.

Toen ik op gegeven moment de vriend met iemand zag ruzie hebben die naast mij stond stopte het en probeerde ik die vriend te beschermen waarnaar de man agressief reageerde (mijn vriend was er niet meer)
Wat het rare was soms veranderde mensen van gedaante door de droom heen.
Ik probeerde de man te kalmeren en te vragen wat er was maar hij werd steeds agressiever wat mij heel angstig maakte hij begon met zijn vuist te slaan waarbij de vriend mij beschermde en zei dat hij moest kalmeren en ik wegrende, waarom weet ik niet maar 2 seconde later had de man mij te pakken en greep hij mij bij mijn gezicht hij had een kalend hoofd en was ongeschoren omdat het donker was kon ik het niet goed zijn ogen zien maar wel dat hij een hele agressieve blik had.

Hij begon te schelden en zei tegen mij geef me een kus waarnaar ik huilde en tegenstribbelde en ik zei duidelijk nee. hij trok vervolgens mijn gezicht naar zich toe op dat moment kwam er een politie agente met collega langsgekomen.

Een oud vrouwtje zowat met pensioen denk ik en ze keek maar liep gewoon door. hij zei ja laat haar maar ze komt je toch niet helpen toen probeerde ik uit mijn droom te komen en werd ik wakker.

Het klinkt allemaal vaag maar dat Is omdat deze droom nogal wisselend was van omgeving van vrolijk naar agressief ik heb me nog nooit zo bedreigt gevoelt.

Ik had vroeger elke dag nachtmerries en hiervoor al jaren geen dromen meer gehad wat mij opvalt altijd als ik voor mezelf opkom of andere help en confrontatie heb gehad of een slechte dag krijg ik nachtmerries.

Ik ben een heel direct persoon en vlucht voor niks of niemand alhoewel ik vaak dromen heb gehad over achtervolging maar ik merendeels mensen te slim af was en zo niet dan was ik uit de droom voordat dit soort dingen gebeurde


Kan iemand mij aub vertellen wat deze droom betekend!