Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Huis

14 januari 2013

Beste allen,

Ik droom heel vaak over ons ouderlijk huis. Ik heb hier zo'n 8 jaar gewoond met mijn ouders en broer. Ik ben al een aantal keer verhuisd maar alleen dit huis keert iedere keer terug.

Tijdens de periode dat ik hier heb gewoond heb ik veel vervelende dingen meegemaakt. Ook zijn mijn ouders in deze periode gescheiden.

Wanneer ik over het huis droom, is het vaak verlaten, leeg en donker. Ik krijg er een beetje een bang gevoel van. Vaak bevind ik mij dan op de 1e etage (waar mijn slaapkamer was) en in de badkamer (in de douche).

Vannacht was het echter anders, ik kwam via de poort binnen en liep de keuken in. Hier waren een aantal honden (we hebben nooit zoveel honden gehad, dus waar die ineens vandaan komen?). Ik stond in de keuken en alles was nog exact hetzelfde. Ik kan in mijn droom zelfs kleine details herinneren van het huis (indeling, geluiden en geur). Mijn vader en moeder waren er ook, weer helemaal happy met elkaar. In tegenstelling tot de andere dromen, was deze dus vrij positief.

Ik vraag mij alleen af waarom het huis iedere keer terugkeert. Ik schat dat dit wel iedere maand gebeurt. Ook wanneer ik langs het huis rijd, droom ik die nacht er altijd over.

Kan iemand mij helpen?

Liefs
Joy