Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zelfde droom over eerste vriendje

14 oktober 2012

Hallo ,


Ik heb een vraag .
Vorig jaar maart , maart 2011 kreeg ik verkering ( relatie hoe je het ook noemt) met m'n ex.
Hij was de broer van een vriendin van mij.
Ik was stapel op hem ook omdat hij echt de eerste jongen was waar ik verliefd op was geworden.
Helaas duurde het niet want na 5 weken dacht ik dat hij met me ging om stoer te lijken tegenover z'n vrienden.
Ik heb hem dat verteld omdat ik het niet eerlijk vond tegenover mijzelf en tegenover hem.
Helaas werd hij boos en maakte hij het uit , 'hij vond me niet meer leuk' zei hij.
Toen ik een paar dagen later weer op stal kwam , kwam zijn moeder naar mij toe

even voor de duidelijkheid ik heb hem leren kennen omdat ik het paardje van zijn zusje verzorgde en zijn moeder was de eigenares van de hele pensionstal.

Maar weer even verder , zijn moeder kwam naar mij toe om me te condoleren want nadat hij het op 9 mei had uitgemaak was mijn oma op 20 mei overleden. zijn moeder zei tegen mij dat hij het had uitgemaakt omdat hij zich meer bezig wou houden met school en met zijn vrienden en dat een vriendin dan teveel werd. Later hoorde ik van zijn vriend dat hij dacht dat ik hem niet meer leuk vond en ook nog andere verhalen van andere mensen.

Ik was echt gebroken , ik was super verliefd op hem en nu had de jongen die alles voor mij betekende het uitgemaakt om een onbekende reden ? Was hij gekwetst ? wilde hij van me af ? Ik wist het niet meer.

Helaas heb ik dus het helemaal verkeerd aangepakt en zijn er wel 6 vriendinnen naar hem toe gegaan en heb ik hem wel 5 keer gevraagd om me terug te nemen . Ik weet het het allerslechste wat je kon doen !!

Helaas heb ik nu bijna geen contact meer met hem , ik heb hem gister voor het eerst weer gesproken via w'app en toen ik met hem praten kreeg ik weer kriebels in mijn buik en werd ik een stuk vrolijker.

Ik wil nu alleen weten itets van jullie, ik droom bijna elke nacht over hem en de laatste tijd steeds hetzelfde dat ik hem zie dat hij in een brief opschrijft dat hij me mist en dat hij me weer terug wil en dan zijn we weer bji elkaar en wordt ik wakker met tranen in mn ogen en denk ik de hele tijd aan hem.

wie oh wie weet wat dit betekend en wat moet ik hier mee doen ?

ps : ik ben 16 jaar , dus heb niet veel ervaring met jongens..