Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

adoptie van broertje en zusje en huilend wakkerworden

8 juni 2012

hallo,

over het algemeen hou ik niet zo van stukken op internet zetten, maar zit hier tog behoorlijk mee en ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.

Nog geen 3 kwatier geleden ben ik huilend wakker geworden, niet een traantje pinken, maar gewoon de volle tranen en helemaal vanslag.

Mijn droom ging over dat ik een tijd ben weggeweest, van mijn ouders en broertjes en zusje. Op het moment dat ik terug kwam bij mijn ouders waren mijn broertje en zusje nergens te bekennen en zaten zij te cammen met personen. Toen ik dichterbij kwam en de laptop goed bekeek zag ik aan de andere kant van mijn scherm mijn jonge broertje, deze bleek geadopteerd te zijn door een of ander probleem gezin uit de achterbuurt. me moeder zij dat dat gezin (die al bestond uit een kindje, een moeder blond zeer stevig en onder de piercings en een vader met een hardcore jasje wenkbrauw piercing en zijn felle blauwe ogen met een kille blik) problemen hadden om kinderen te krijgen en daardoor ook onderling problemen hadden, dus leek het mijn moeder wel een goed idee om mijn jonge broertje van 10 bij hun te laten wonen, aangezien hij zo lief is,dat vast wel goed voor het gezin zou zijn. op de 2e scherm zag ik mijn jonge zusje van 5, deze lag doodziek in een ziekenhuis bed. eerst leek het even of ik naast haar stond bij het ziekenhuis bed, alleen toen veranderde het beeld en zag ik haar vanuit mijn woonkamer op we cam. er zat een koppel bij, mijn zusje leek zo ongelukkig lijkwit en ziek. Het bleek dus dat mijn zusje door dat koppel was geadopteerd. Toen ik vroeg aan mijn ouders (en toen begon er ineens een opwelling langzamerhand te komen) wanneer ik ze kon bezoeken, zijden ze dat dit niet mogelijk was. Ze moesten een nieuw leven beginnen zonder ons, anders konden ze zich niet aan hun gezin hechten. ik voelde me heel vies ineens als ik dacht aan dat koppel van mijn zusje, en nu weer als ik er aan terug denk. en toen werd ik ineens heel boos in mijn droom, hoe konden ze dat doen? mijn broertje is zo lief en kwetsbaar, die kan niet voor zichzelf zorgen en ze zetten hem neer bij die tokkies! en over mijn zusje niet gesproken, ik moest en zou ze zoeken en vinden maar dat kon niet want ze wouden niet vertellen waar ze waren en vandaar dat ik ze even kon zien via de cam. toen werd ik keihard huilend wakker. tot nu toe moet ik er nog steeds van bij komen.
kan iemand mij de betekenis hiervan uitleggen?

(even een paar punten: zelf ben ik net 2 dagen terug, heb een aantal maanden in het buitenland gezeten voor werk, en mijn ouders wonen nog in de achterbuurt, zelf heb ik hier ook mijn hele leven ongeveer gewoont, maar ik ga binnenkord samen wonen met mijn vriend, ik verschil met mijn jongste broetje en zusje dus behoorlijk wat.)

bedankt.

....
15 juni 2012

onbewuste verlaatingsangst (denk ik)
je bent onbeswust bang van wat er gaat gebeuren.
als je gaat samenwonen met je vriend alles gaat veranderen en daar moet je nog aan wennen
hopelijk helpt dit
groetjes anoniem