Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Eventjes voorstellen wie ik ben.

12 jaar geleden

Hoi hoi.Aangezien ik niet weet waar ik me het beste kan voorstellen,doe ik dit maar hier.
Mijn naam is Helena,en noem mij dus ook maar gewoon zo.Gewóón Helena dus.Geen u of mevrouw,maar gewoon Helena.Dan weet ik dat ik me in me waarde word gelaten en dat je me respecteert en waardeerd om wie,wat en hoe ik ben.
Ik ben geboren op Zondag 1 maart 1970 om 00.35 uur (volgens geboorteakte).
Door omstandigheden in mijn leven heb ik er voor gekozen om mijn voornaam van Minke (is dus mijn geboortenaam) te veranderen in Helena (naar mijn moeder).Zo heb ik de voornaam van mijn moeder en de achternaam van mijn vader.Een betere ervenis kan je niet krijgen vind ik.
Beide ouders zijn al lang geleden overleden.
Ik ben in 1992 getrouwd en heb in 1993 een zoon gekregen die de naam David.Levi,Gideon draagt...en in 1995 een dochter die de naam Olja,Natascha,tamara draagt.Beide kinderen zijn van mijn ex-man en mij.Ik ben in het jaar 2000 gescheiden van de vader van mijn kids.
Mijn hobbies nu zijn....computeren,internetten,zwemmen (mag alleen onder begeleiding i.v.m epilepsie),mijn huisdieren verzorgen en keykoords breien van kringloop(katoen)garen.
Wil je meer van me weten dan stuur je me maar een mailtje of regageer hier ff..
Mijn levensmotto is: Het leven is wat je er zelf van kan maken...want wat je wilt is niet altijd wat je kan.

Ik ben wie ik ben en zoals ik ben blijf ik want verander ik voor die ander dan ben ik niet meer wie ik ben...dan ben ik een ander.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door GewoonHelena.