Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemde Droom

29 maart 2010

Hallo,
De laatste paar weken voel ik aanwezigheid van iets mijn kamer. Sindsdien slaap ik ook onrustig en heb ik vreemde dromen.. In eerste instantie probeerde ik het te negeren maar
de dromen laten me niet los en ik vraag me af of ze iets kunnen betekenen. Helaas is het al lang geleden en kan ik me niet veel meer herinneren van de dromen.
De eerste droom had ik een paar dagen geleden. Ik sliep die dag erg laat en onrustig. Na een poosje begon ik te dromen dat ik zwanger was, wat sowieso al vreemd is want ik ben nog geen zestien en heb geen vriend.
In mijn droom kreeg ik een miskraam. Uit het niets verscheen een klein hoopje kind, nog kleiner dan een hand, gemaakt van as. Zijn\haar ogen waren gesloten en hij\zij zat in een soort boedha houding. Verder weet ik nog dat het een achtbaan aan emoties was, ontzettend onrustig en er was iets met een berg en een ongeluk. Ook weet ik nog dat ik aan het einde van mijn droom dood ging, net zoals het hoopje kind. Ik werd nog net niet huilend wakker maar was wel een soort van geshockeerd. De droom bleef zich in mijn hoofd steeds herhalen.
De andere droom is al veel langer geleden. Dit keer ging het niet over mijzelf maar over een eenzame man die ik niet kende. Ik voelde zijn emoties afstandelijk. De man probeerde een brief in handen te krijgen die hij aan het einde van mijn droom overhandigd kreeg van een vreemde, die ik niet goed kon zien. De man werd een soort van boos en begon te roepen:'Mijn vader, mijn vader, mijn vader". Die laatste woorden herhalen zich nog steeds in mijn hoofd.
Kan dit iets te betekenen hebben??

Alvast bedankt!
M.v.g Angellove