Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

echte pijn

b.
7 maart 2010

Hallo,
Gisternacht maakte ik iets vreemds mee. Waar ik precies over droomde weet ik niet meer, iets met kastelen ofzo. Maar midden in de nacht werd ik wakker met brandende pijn aan mijn bovenbeen op een plek. Alsof ik me daar net verbrand had. Ik kermde van de pijn en een tijdje later viel ik weer in slaap. Weer later werd ik wakker en had ik jeuk op dezelfde plek, dus ik krabte en weer doet mijn been een brandende pijn. Er viel niks te zien en ik heb de afgelopen dagen ook niets bijzonders met mijn been gehad. Snapt iemand dit?

..
8 maart 2010

Snappen niet,
maar je bent in ieder geval niet de enige... ik word ook wel een swakker met serieze pijn,, of serieuz aan het huilen zijn, schreeuwen of wat dan ook .. hjet is allemaal een onderdeel van de illusie

19 juni 2010

ik had deze week nog. ik wert in het egt geslagen toen ik op stap was ze wouden mijn fiets stelen. afgelopen week had ik dit gedroomt ik werd wakker met enorme pijn aan mij neus zelfde pijn als in het egt. ,eschien heb jij dit in het egt een keer meegemaakt en ben je hiervan geschroken. ik denk niet dat je zorgen hoeft te maken

i.u.s.d.
14 juli 2010

ik heb ook een keer gedroomd dat ik heel hard rende, en toen ik wakker werd brandde mijn voeten en benen alsof ik echt had gerend.
vaak is het een illusie, maar soms twijfel ik nog. misschien denkt je lichaam dat het echt gebeurd is en laat het ook zo voelen.

Deresera
18 augustus 2010

hey,
Ik heb dat ook weleens. eenkeer was ik aan het dromen dat ik op de fiets zat in een donker bos. het regende en ik was aan het wegfietsen voor iets groots.
ik viel van mijn fiets af en had een schram op mijn knie. Het deed echt pijn en toen werd ik wakker toen zat precies dezelfde schram daar en het deed hetzelfde pijn.
Ik klink mischien nu heel vreemd..... Maar ik denk niet dat dromen gewoon gedachtes zijn. (iniedergaval niet bij mij) Ik denk dat het echt iets is. Dat je echt ergend bent.
Niet dat je daar echt bent. maar in je gedachte maar dat het wel echt gebeurd en het kan ook een soort voorspelling zijn van iets wat gaat gebeuren.
Je moet nooit maar dan ook NOOIT bang zijn voor dromen. dat Is alleen maar slecht. natuurlijk wil je wel een betekenis.
das gewoon normaal. Sommige mensen hebben ander soort dromen dan anderen. sommigen kunnen ze besturen en sommigen kunnen voorspellende dromen hebben.
Het is misschien een beetje vreemd maar bij mij duurde het ook wat langer tot ik het begreep.
echt waar.... ooit begrijp je het allemaal HELAMAAL.....

18 augustus 2010

Dan moet je voorzichtig zijn in je dromen!
Vinden anderen het niet raar dat je in de ochtend dan ineens een schram hebt?

MvG DiscoverDreams

William1978
21 augustus 2010

Het is zo dat je tijdens je slaap veel beweegt..
En het kan ook zijn dat je dan ergens tegen aan bent gebotst met je been tijdens het slapen