Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn eerste huis

28 februari 2010

ik droom al zeker 10 jaar over mijn eerste huis.
steeds als ik er kom is er wat mis mee.
het is een huis die geheime kamers heeft die ik ontdek en het is een oud vervallen huis.
door de jaren heen is het steeds wat netter geworden en heb ik de geheime kamers ontdekt en die gaan er ook steeds beter uit zien.
ik droom dat ik dat huis al jaren heb aan gehouden ondanks mijn leven in het echt en dat ik geen huur betaal en dat daar nooit iemand iets vanaf weet echt vreemd
vannacht droomde ik dat ik het huis weer opzocht en ik was vergeten mijn katten te verzorgen dus ik hoopte dat ze nog leefde.
die katten heb ik in het echt een heel leven gehad tot ze echt oud werden en overleden.
ik droom al jaren over dit huis dit was mijn eerste huis in het echte leven maar snap echt niet wat er met die droom word bedoeld.
misschien weet iemand anders er een uit leg aan te geven.
groetjes maris

28 februari 2010

Misschien dat je ernaar terug verlangt.
Of dat er nog iets is dat je graag wilt weten wat er met het huis te maken heeft. Zo snel zou ik dat niet kunnen zeggen.

7 maart 2010

ik heb geen idee,ik zou ook niet weten wat ik van mijn eerste huis zou willen weten.ik heb er niet veel mee.wel een hoop narigheid gehad in dat huis ,maar het was ook een nieuwe start in mijn leven.
groewtjes maris

flan
8 maart 2010

Misschien kun je het linken aan je leven. In dat huis heb je nare dingen meegmaakt maar ook een nieuwe start gemaakt. Het huis was eerst oud en vervallen en niet aantrekkelijk (iets wat je misschien ook vond van een onderdeel van je leven), nu je alles beter onder controle hebt wordt het huis mooier omdat je zelf er misschien meer vertrouwen in hebt. Dat niemand er van weet komt misschien omdat je gedachten over de narigheid in je leven niet (veel) deelt. Als je het linkt aan je leven, kan het verklaren waarom de droom wederkerend is. Maar goed, slechts een idee hoor :)

22 maart 2010

nou het zou best allemaal kunnen door de jaren heen ben ik wel zekerder van mzelf geworden en heb indd mijn leven aardig op rails.
thnx