Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

schaafwond

12 jaar geleden

Hoi,

Ik had gisteravond een droom, waar ik bekende en onbekende mensen zag. Mijn hond die al 1 jaar of 2 weg is, kwam er ook in voor.. en deed precies weer hetzelfde als dat hij altijd bij mij deed. Hij ging op mijn schoot zitten, likte mijn hand steeds. En ik was erg bezig met schoonmaken, toen kwamen die bekende & onbekende mensen binnen, en hebben alles weer vuil gemaakt met sop, of met iets anders het leek in ieder geval op sop, maar was moeilijk weg te halen. Toen later toen ik alles aan het opruimen was, toen kwam mijn beste vriend binnen, die ik al 2/3 jaar niet meer gezien heb, hij knuffelde me en ik voelde erg veel verdriet op dat moment.. Toen die mensen weer weg waren, had ik me ergens aan gheschaafd.. en toen ik wakker werd was er ook echt een schaafwond.. best vaag allemaal.. maar wat betekent dit?

alvast bedankt!1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door LSJ.

12 jaar geleden

Hoi L SJ

Hebben we in de droom een wond dan is er iets mis met onze geestelijke gesteldheid. We zouden ons levensritme moeten veranderen om tegenslag te boven te komen.
Wie in de droom een hond koestert of draagt zou in het waakbestaan zijn driften onder controle hebben.

Groeten H@ns.

12 jaar geleden

Hoi Hans,

Bedankt voor je reactie! Ik snap alleen niet waarom ik die onbekende personen zag.. is het dan misschien dat ik ze in het echte leven zal ontmoeten ofzo?

12 jaar geleden

Hoi L SJ

Ik denk dat het meer verborgen eigeschappen zijn in je zelf, waar je nu mee te maken hebt of, die in de loop der jaren naar boven komen

Groeten H@ns.