Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over overleden tante / geparkeerde auto / volwassen als klein kind

margi
13 jaar geleden

Wie kan me meer uitleg geven over volgende droom / dromen - zelfde nacht?
1.
Deze nacht gedroomd over mijn overleden tante & nonkel, die reeds meer dan 10 jaar overleden zijn.
Mijn overleden tante zat samen met haar zuster, die nog steeds leeft, in een geparkeerde auto. Ik stond naast de wagen, à de kant van de bestuurder.
De zuster sprak geen woord maar zat gewoon stil op de passagierszetel.
Mijn tante zat op de plaats van de bestuurder en vroeg me om op nonkel Frans, haar overleden man, te letten. Het ging niet zo goed met hem.
Nonkel Frans zat niet bij hen in de auto maar liep ergens in het straat naar zijn eigen wagen. Op weg viel en struikelde hij enkele keren. Een duidelijk beeld kreeg ik niet van hem. Plots was hij weg met de auto ...
Het straat was ook voor een stuk afgezet, autovrij gemaakt ofzo door de politie. Vandaar denk ik dat ik ook niet achter nonkel Frans kon gaan.
Mijn tante & haar zuster zagen er goed uit in de droom.

2.
Dromen dat ik bij de kapper zat ... eerst voor een kleur en knippen. Maar uiteindelijk was mijn eigen kleur nog goed en kwam ik er niet echt uit of het wel geknipt moest worden.
Uiteindelijk zou de kapper het gewoon wassen ... hoewel ik vond dat ik het dan ook gewoon zelf thuis kon doen.

3.
Droom over mijn nicht die in Zuid-afrika woont. In echte leven is zij bijna 30 jaar. In mijn droom was ze terug een kind en zorgde ik voor haar. Contact was heel fysiek.

13 jaar geleden

ik weet het niet:P maar denk dat die overleden tante dat jij haar mist en dat jij nog veel liefde aan haar gaf denk ik)(