Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen dat je een geest bent

darkflower
13 jaar geleden

Hallo mensen,

Een paar dagen geleden had ik een levensechte zeer vreemde droom. Ik droomde dat ik al wat ouder was en op een stoel zat, terwijl ik op die stoel zat overleed ik en liep ik als geest door de kamer, zag ik mezelf etc. en later kwamen er mensen die mij als geest niet konden zien en horen. Ik besefte me in de droom dat ik was overleden en vond het (in de droom) heel erg grappig! Ik schopte de mensen die ik tegenkwam, want ze voelden toch niks, ik zei allemaal dingen, ze hoorden me niet. Het was heel maf allemaal. Ik kon overal doorheen wandelen, door muren enzo, want ik was een geest... en was me bewust van het feit dat ik was overleden (in de droom), vond het helemaal niet erg alleen jammer dat ik niet kon praten met mensen, want niemand zag/hoorde me.

Het was zo levensecht dat ik even dacht dat ik ├ęcht dood was! Moest mezelf de ochtend dat ik wakker werd flink knijpen... was totaal gedesori├źnteerd...

Ik ben heel benieuwd of iemand hier iets zinnigs over kan zeggen, alvast bedankt!

Hartelijke groet,
Anja

13 jaar geleden

Hoi darkflower

Je bent gewoon een poosje buiten je lichaam geweest.

Groeten H@ns.

13 jaar geleden

Wow, zou dat echt kunnen? Ik las dit en vond het zelf wel een hele grote schok. Kunt u hier iets meer over uitleggen? Danku
xoxo Laura

13 jaar geleden

Hoi Laura.

Het buiten je lichaam gaan, kan in een flits gebeuren, zo kan je ook je eigen lichaam zien, wat jij verteld wat er verder gebeurd daar.Je bent even toeschouwer geweest van wat moelijk is als je buiten je lichaam bent en dat andere mensen je niet opmerkte kan komen omdat je in een andere afstemming was, in gewonen dromen kan dat ook gebeuren, dat je praat met ander mensen en dat die je niet horen.
En het schokken hoord daar soms ook bij.

Wil je meer weten hoot ik het graag.

Groeten H@ns.

13 jaar geleden

Is er meer over dan?

13 jaar geleden

Hoi laura.

Als je wat meer gerichte vragen steld, zal ik ze proberen te beandwoorden.

Groeten H@ns.

darkflower
12 jaar geleden

Hoi Hans,

Hele late reactie op jouw reactie waarvoor ik je wil bedanken. Bedoel jij dat het geen droom was? Hoe zit het dan met die mensen die ik allemaal zag, ben ik onbewust ergens "aan de wandel" geweest? Ik heb wel vaker boven m'n lichaam gehangen maar op die momenten was ik me bewust van het feit dat ik uit m'n lichaam was en dat ik niet droomde. Nu je het zo schrijft kan ik het wel plaatsen hoor, want het voelde de volgende ochtend net zo. In m'n lichaam dan!

Groetjes,
Anja