Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dit is de tweede keer dat ik dit droom

13 jaar geleden

hallo

mijn drrom gaat als volgt

ik woon in mijn oude huis met mijn ex man (ik zag hem niet in mijn droom )
ik was bij de garage bezig want daar was een soort braderie..er kwam een vrouw een ladder terug brengen met de medeleling dat hij kapot was en dat mijn (ex) man een oplichter was....toen in een keer zat ik met mijn huidige man mijn schoonmoeder en mijn twee kids bij haar op de boot...er kwamen twee wateren naar 1 toe dus moesten we invoegen (ik weet niet hoe dat heet in boten taal) er kwamen 2 grote passagiers boten aan en we gingen wat harder om er voor te kunnen komen het leek op een geven moment wel een snel weg en we wouden van weg gaan veranderen want dat was sneller...de boot vaarde steilrecht naar beneden en vervolgens treilrecht naar boven (het leek wel een achtbaan) vervolgens over de kop en toen kwamen we weer boven op de gewone weg....

wie kan mij helpen mijn droom te vertalen want deze heb ik al wel eens vaker gehad en weet niet wat ik ermee moet
groetjes monique

13 jaar geleden

H et oude huis is hoe jij je geestelijk huis, lichaam aanschouwt. De ex-man is het manlijke deel van jou waarvan je vervreemt bent geraakt. Dus het rationele, reflextie, intellect, ambitie, actie ondernemen, etc. Met de garage wordt bedoeld de spirituele werkplek waar er herstelling van het onderbewuste in jou plaats vind. De spirituele ladder is stuk ,je bent dus aan de grond ,je kan spiritueel niet meer groeien als je geen actie in de situatie waarin je opdat moment verkeerd. Snelle actie is gebaad voor een spoedig herstel in je situatie. Probeer aan de goede dingen van je ex te denken en kijk wat ze toen voor je betekenden. De vrouw die de ladder bracht is een zelf kant van je, die er op wijst dat je bezig bent je zelf in de maling te nemen, je werkt niet goed genoeg mee, je bent je zelf letterlijk aan het oplichen op spiritueel niveau gezien. Dus dat je niet de dingen doet die je moet doen die jou vooruit kunnen helpen

De boot is de manier waarop je door het leven gaat . Het zegt ook iets van hoe je met je gevoelens omgaat door het leven. Je dient stil te staan bij hoe je met de liefde voor je kids omgaat en ook je innerlijk kind. Je kids zijn ook familie van je schoonmoeder, Een bescheiden vraagje , je bent niet verplicht hierop te reageren, heb je ruzie met je schoonmoeder? hou je de kinderen van haar af? als je dit doet , een advies is probeer er luchtig mee om tegaan wat er ook aan de hand is, ze hebben recht op elkaar de kids zowel je wel schoonmoeder, anders leidt dit tot verstrikkingen. Want je droom geeft iets aan dat een eenweg moet worden, een waterweg, betekend een gevoel saamhorigheid , de gevoelens mogen niet gepilts zijn. maar ze moeten in elkaar vloeiien als water.

De boot voer steilrecht naar beneden, je zal diep moeten graven om de opgekropte emoties naar boven te krijgen om dan weer steilwaarts ,dus weer naar de hoogte ,of tot een hoger spiritueel inzicht te komen. DE ACHTBAAN GEEFT AAN SCHUD T JE ZELF EENS DOOR ELKAAR, OM TOT BETERE INZICHTEN TE KOMEN..
Monique Jzal veel in gebed moeten gaan, vraag aan je begeleider om je tot deze inzichten te helpen.
HEEL VEEL LICHT WENS IK JE TOE. Er is een boodschap voor je door gekomen je mag vaker een kaarsje aansteken en kijk,en voelde warmte ,de liefde die de kaars uitstraalt probeer je een te voelen met dit licht. Ik vind dit een mooie droom.

Het ga je goed , kijk wat je met deze uitleg kan .
groetje1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door Lucinda.