Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Einde van de wereld?

Anoo
12 jaar geleden

Ik droomde laatst dat ik in de kroeg was, en sommige mensen bang keken, en sommig mensen juist vrolijk hun dagelijkse ding aant doen waren. Ik droomde dat het zover was:
Apocolyps en dat niet iedereen het wist, en niet iedereen het zeker wist. Dus ik stond in de kroeg en hoorde van de roddel, vanavond zou de wereld vergaan.
Ik ging snel naar huis om dit te, 'googelen' in mijn droom. Waar ik al mijn oudste zus verdrietig achter de computer zag zitten, en mijn andere zus ontwetend op de bank zorgeloos tv zat te kijken. Mijn oudste zus liet de documantaire zien, en er stond een timer naast. We hadden nog 5 minuten. De hoofdemotie van mijn was heel zenuwachtig en melangonisch. De tijd tikte voorbij, en het gebeurde, op de computer zag ik een simulatie wat er op dat moment gebeurde ( een grote bal knalde tegen de aarde) en ik werd wakker. maar direct nadat ik de tijd bekeken had (half 4 snachts, viel ik weer in slaap.) En nu stond ik in een gigantische zwaar bevolkte gang met miljoenen mensen allemaal een kant op te lopen, met rare alien achtige entiteiten ertussen, die ons vertelde wat we moesten doen. Ik liep tegen de stroming in om een vriendin te zoeken, en ik werd weer wakker. dit was 6 uur.

Rare details, ik herinner me de droom beter dan welke ook,
Er waren schokkende details, als de google boven de documantaire en het feit dat mijn jongere zus "singles" op net 5 aan het kijken was in mijn droom. Iemand een soortgelijke ervaring? Ik snap het niet en kan in het woordenboek niet iets van apocalyps vinden.
DAnkje;)

Isabelle
12 jaar geleden

Beste,
Ik was blij toen ik uw bericht las want ook ik heb vannacht zeer verontrustende droom gehad over het einde van de wereld. En ik kan ook nergens iets vinden .
Ik droomde dat ik thuis was , buiten in de tuin stond en ik wist dat er gevaar dreigde, kon niet begrijpen waarom, maar ik raakte in paniek. Ik ging binnen mijn dochtertje halen en met haar op mijn arm vluchtte ik ons huis uit, zo ver mogelijk de tuin in. Toen zag ik de horizon en begreep ik in een flits wat er gaande was: ik zag een aantal reuze meteorieten op de aarde terecht komen. Het was een verschrikkelijk zicht!! Ze vielen niet neer zoals je verwacht dat ze zouden doen maar meer met een horizontale beweging net als een bowlingbal!
Ik vluchtte verder weg en ons huis werd vernield door een kleiner exemplaar. Ik verschuilde ons inde krater die het hed gemaakt achter de meteoor en wonder bij wonder overleefde ik het. Toen het achter de rug was stond ik op en constateerde ik dat 95 procent van de wereld vernield was. Dit achtervolgt mij al heel de dag, heel raar want ik onthoud bijna nooit mijn dromen en ook dat gevoel dat ik toen had, blijft maar hangen. waarom is er niets te vinden over de apocalyps op het net? Heel raar, ik zit ook al efkes te zoeken
mvg Isabelle

Char
12 jaar geleden

Hmmm, ik heb ook een keer gedroomd over het einde van de wereld, maar mijn droom was ook erg raar. Hij staat bij nachtmerries beschreven. De naam van mijn bericht is: Planeet-muggen vernietigen de aarde... Kan iemand mij vertellen wat dit betekent?

12 jaar geleden

He char jou betekenis heb ik net gedaan ;) ik zal zo bovenstaande proberen te ontleden.

dennis ;16;
12 jaar geleden

ik heb ook zo'n droom gehad en hij komt steeds terug. al sinds mijn 9e. (ben nu 16)
ik ben thuis en iedereen schiet in paniek.
de lucht is rood. en de grond begint te beven.
mijn moeder,mijn zusje en ik rennen naar de auto.
ik ben in de droom blij dat ik net mijn rijbewijs heb,
en ik rijd zo snel mogelijk weg.
nog geen 2 minuten van huis valt er een flatgebouw op de auto
einde van mijn droom

hier dat wat mij echt bang maakt:
nostradamus zei dat tijdens de appocalyps de lucht rood zou zijn. (weet ik pas 1 dag nu)
in 2012 ben ik 18 dus hoop ik dan net mijn rijbewijs te hebben.
net buiten mijn wijk staat sinds kort een flatgebouw.

normaal ben ik heel nuchter maar nu ben ik bang.

12 jaar geleden

Goedemidag allemaal,

Zoals beloofd in vorige bericht zal ik jullie dromen ook proberen te ontleden.

Anoo:
Je kunt apocolyps ook omschrijven als een openbaring/visioen wat mensen vaker hebben in dromen of
gewoon zomaar ineens een visioen krijgen. Toch wordt er beweerd door heel veel mensen dat dit soort
dromen heel anders "voelt" als normale dromen. Dat kun je krijgen doordat je geest bevrijd is op dat
moment van bewuste beperkingen en lijkt hij op diverse verschillende niveau,s werkzaam te zijn zo
is het dan mogelijk dat je bewust bent van 3 verschillende delen van je droom. de ik in je droom de inhoud
en beelden van informatie en kennis vaak als je dit soort dromen hebt gebeurd dat meestal net voor of net
na dat je slaapt. Het betekend eigenlijk dus dat je volkomen relaxed bent en niet bewust ergens mee bezig
bent al kan het best eng zijn je kunt dus eigenlijk zeggen dat je je opensteld voor "andere" dingen in het
leven.
Dat je in een kroeg staat betekend dat je behoefte hebt aan rust en ontspanning en dat er verder niets is wat van je
wordt verwacht (weer dat relaxe) de andere mensen in de kroeg wijzen erop dat je toch een beetje bang bent
voor wat andere mensen van je denken.
Als je droomd dat de wereld vergaat dan vertegenwoordigd dat het ervaringsgebied waarin je leeft en je dagelijkse dingen
het betekend dat je een breder gezichtspunt moet innemen over de situatie om je heen.
Daarom komt je huis er ook in voor die staat voor zekerheid en veiligheid dat vind je blijkbaar prettig.
De computer kan staan voor herinneringen uit het verleden of opgeslagen informatie het houd in dat je
nieuwschierig bent maar je eigenlijk niet durft open te stellen.
De vele mensen in de gang staan voor dat je niet in staat bent om besluiten te nemen deze mensen proberen je dat
duidelijk te maken in je droom. dat je je vriendin zoekt houd in dat dat je denkt dat je vriendin wel deze kwaliteiten
heeft en je vriendin wil graag dat je ze vind maar je hebt haar niet gevonden dus ben je er blijkbaar nog niet in staat
deze kwalteiten naar boven te halen al wil je dat wel graag.

Ik hoop dat je er wat aan hebt de rest volgd later even eten om mijn kwaliteiten weer op orde te brengen haha ;)

Anoo
12 jaar geleden

Hee Angelique dankjewel:D
Dit had ik echt nodig, heel erg bedankt:D
Als ik weer wat heb hoop ik graag op jouw oordeel.
Heel erg bedankt:)

Anoo
12 jaar geleden

Trouwens deze droom heeft me aan het denken gezet, en nu ben ik terecht bij de 2012 sectie van google. Erg beangstigend, maar vast weer zon hoax die weer eens mensen op stang probeert te jagen.

12 jaar geleden

Subject:Maria Magdalena
hai allemaal.

Dit kreeg ik net van een vriend toegestuurd het is behoorlijk lang, kijk maar of het jullie gerust kan stellen.

Groeten H@ns
. Hierbij een interesant en positief beeld van onze toekomtige ontwikkeling
Het is wel een lang stuk maar als je volhoud met lezen zul je zeker beloond worden met een gevoel van optimisme.
voorts voel je vrij om het te lezen
liefs Jan

Subject: MARIA MAGDALENA


Maria Magdalena, Jezus en Maria: “Lieve mensen, we richten ons nu tot jullie om de betekenis van het jaar 2012 en in het bijzonder van de datum 12-12-2012 met jullie te bespreken. Hoewel in vele actuele interpretaties van de Maya Kalender de datum 21-12-2012 centraal wordt gesteld, is eigenlijk 12-12-2012 als dag het belangrijkste activeringsmoment voor jullie mensen. Allereerst willen we jullie echter aangeven dat we het hier niet alleen over één dag, maar in wezen over een gehele transformatieperiode hebben die al eerder in werking is getreden en wel tijdens de door jullie zo gevierde overgang van 31-12-1999 naar 01-01-2000. Om precies te zijn op 00 uur en 00 minuten. Dit moment nu vormde de overgang naar een periode waarin de integratie van eenheidsbewustzijn in het dagelijks leven van de mens op gang is gekomen. Deze belangrijke indaling van eenheidsbewustzijn zal zich verder voltrekken in het nieuwe millennium waarin jullie je nu bevinden.
Op 12-12-2012 begint de laatste fase van de overgang naar wat in ‘De Maria Magdalena Code’ omschreven staat als de ‘Vijfde Opstijgende Subfase’ van de Tweede Incarnatiecyclus van de mens op Aarde. Een fase waarin grote groepen mensen in staat zullen zijn om bewust het eerste contact met de eigen Goddelijkheid te maken en wel op zo’n intense manier dat het hun dagelijks leven op Aarde voorgoed zal veranderen.
Deze bijzondere fase in de geschiedenis van de mens op Aarde correspondeert met de integratie van jullie eerste zielelichaam, het ‘Lichaam van Hoge Energie’, met je Aardse persoonlijkheid.”

Dertien activeringsmomenten
Maria Magdalena, Jezus en Maria: “Sinds de millenniumovergang naar het jaar 2000 zijn er tot nu toe negen momenten geweest waarop jullie bewustzijn steeds krachtiger en intenser werd geactiveerd en ontwaakt. Deze bewustzijnsprocessen werden en worden ondersteund en begeleid vanuit je eigen Hogere Zelf en wel in overeenstemming en samenwerking met hoge spirituele bewustzijnskrachten die verantwoordelijk zijn voor het harmoniseren van de Aarde en de mensheid op Aarde met de rest van de Kosmos en de Schepping.
Deze activeringsmomenten zijn tot nu toe 01-01-01, 02-02-02, 03-03-03, 04-04-04, 05-05-05, 06-06-06, 07-07-07, 08-08 08 en 09-09-09 geweest. 10-10-10, 11-11-11 en 12-12-12 zullen nog volgen.
Volgens ‘De Maria Magdalena Code’, die gebaseerd is op het getal 13, bestaat ook er echter ook een dag met de aanduiding ‘13-13-2013’. Deze dag geldt als het moment van krachtig ontwaken van het vrouwelijke principe, het principe dat door dat het getal ‘13’ wordt vertegenwoordigd. Omdat jullie evenwel geen kalenderjaar met dertien maanden kennen, is er ogenschijnlijk geen officieel moment om 13-13-13 te vieren.
In wezen correspondeert het ontbreken van deze fictieve datum met de essentie van het vrouwelijke principe waarbij leegte en transformatie ruimte scheppen om een oude fase los te laten en een nieuwe te beginnen. Het is een uitdaging van de mensheid om niettemin een evenement te creëren waarop jullie aandacht kunnen geven aan dit bijzondere ontwakingsmoment.”

Huidige maatschappelijke systeem voldoet niet meer
Maria Magdalena, Jezus en Maria: “Er is veel gezegd, voorspeld en gespeculeerd over de gebeurtenissen die in 2012 zijn beslag zouden moeten krijgen. Allerlei catastrofes zouden zich op die ene bewuste dag 21-12-2012 voltrekken. Het is echter voor jullie niet echt nodig om verder in de toekomst te kijken om reeds nu heftige maatschappelijke transformaties te zien die al gaande zijn.
Het is mogelijk confronterend voor jullie om te beseffen dat jullie maatschappelijke systeem, zoals jullie het nu kennen, niet langer houdbaar is. Jullie huidige kapitalistische systeem, dat de basis vormt voor jullie wereldwijde functioneren, beheerst het overgrote deel van jullie activiteiten en menselijke creaties. Het kapitalistische systeem is gebaseerd op een verouderd beeld van de mens en de samenleving, een beeld dat jullie bewust of onbewust met grote sprongen aan het loslaten zijn. Het is het een verouderd beeld dat nog betrekking heeft op de klassieke vorming van het menselijke individu en de menselijke individualiteit.
Het is een beeld van de mens en van de maatschappij dat gebaseerd is op ontkenning van de kracht van de onvoorwaardelijke liefde van jullie Goddelijk hart. Toch is er reeds nu beweging. Zo heeft het ene land meer dan de ander de principes van het hart in het eigen maatschappelijk systeem weten te integreren. Er zijn evenwel nog belangrijke sprongen voor de mensheid als geheel te maken om deze liefde als basis te nemen voor de opbouw van jullie dagelijks leven op Aarde.”

Nog gebaseerd op angst en ongelijkheid
Maria Magdalena, Jezus en Maria: “De Maria Magdalena Code laat jullie zien dat na het Collectieve Omkeerpunt van de mensheid tijdens de Tweede Wereldoorlog jullie je zijn gaan openen naar het ervaren van eenheid met elkaar en nog later naar hogere niveaus van je eigen bewustzijn. Jullie financiële, economische en maatschappelijke systeem is evenwel nog gebaseerd op een mensbeeld dat jullie doet vasthouden aan het bewustzijn van dualiteit en van ontkenning en afgescheidenheid van je Goddelijke essentie. De vorm en het functioneren van dit systeem heeft jullie weliswaar ondersteund bij het doorgroeien naar jullie huidige bewustzijnsontwikkeling. Toch zal dit verouderde systeem jullie volgende ontwikkelingsstap niet wezenlijk meer kunnen ondersteunen.
Het huidige kapitalistische systeem dient jullie niet meer op de manier waarop het dit tot nu toe heeft gedaan. Het systeem heeft jullie tot een punt helpen komen waarop jullie het nu dienen te transformeren en wel om je als mens en als samenleving verder te kunnen ontwikkelen.
Jullie huidige systeem is namelijk nog voor een belangrijk deel gebaseerd op angst en ongelijkwaardigheid. Dit uit zich bijvoorbeeld in onderlinge concurrentie en voorwaardelijkheid en wantrouwen naar elkaar. Het traditioneel kapitalistische systeem resulteert in de samenballing van macht en welvaart voor een kleine groep mensen die leiding aan het geheel proberen te geven. Een groot deel van de mensheid leeft evenwel niet in overvloed. Veel spanningen en agressie ontstaan omdat de basisbehoeften van velen niet vervuld kunnen worden. Het vormt nog steeds een voedingsbodem voor criminaliteit en terrorisme.”

Kapitalistisch systeem komt tot een einde
Maria Magdalena, Jezus en Maria: “Jullie persoonlijke en collectieve ontwikkeling doet jullie stap voor stap verlangen naar het ervaren van eenheid en onvoorwaardelijke liefde in jezelf en met elkaar. Jullie groei in bewustzijn heeft jullie tot hier gebracht.
Alhoewel het huidige systeem zich reeds in een diepe transformatie bevindt, zijn jullie bewust of onbewust al een tijd bezig met het creëren van een basis voor jullie toekomstig maatschappelijk functioneren. Het kapitalistische systeem, zoals jullie dit nu kennen, komt in wezen tot een einde. Dit proces gaat in etappes, in golven. Elke nieuwe golf, waarbij het oude en bekende in een bepaalde maatschappelijke discipline ten val komt, veroorzaakt nieuwe impulsen die aanzetten geven tot vernieuwing. Als gevolg daarvan gaan jullie wel door vele onzekerheden en loslatingprocessen heen.
Bij die maatschappelijke veranderingsprocessen, en de impact die deze op individueel niveau hebben, worden jullie door je Ziel en je Hogere Zelf geleid om de aandacht op jezelf te richten en zo je zelfvertrouwen te baseren op je eigen Goddelijkheid en de kracht van de onvoorwaardelijke liefde van je hart.
Het nieuwe systeem wordt namelijk gebaseerd op de onvoorwaardelijke liefde van je hart en de kracht van je liefdevolle intentie. In dit nog door jullie te scheppen maatschappelijk systeem zal de eenheid tussen alle mensen centraal staan. Dat er landen zijn waarin de mens niet gerespecteerd wordt of waar de basisbehoeften van de mens niet vervuld zijn, zal voor jullie niet langer acceptabel zijn. Jullie zullen elkaar behandelen als broeders en zusters. Het welzijn van een ieder zal centraal komen te staan en hogelijk gewaardeerd worden. Het wordt de tijd van het hart. De vervulling, creativiteit en vrijheid die jullie in deze komende tijd gaan ervaren, zal veel intenser en dieper zijn dan wat jullie tot nu toe hebben meegemaakt op Aarde.
De vorm en structuur van onder meer jullie relaties, werk, gezondheidzorg, economie, politiek, maar ook industrie, voeding, architectuur en alle andere disciplines en aspecten van jullie samenleving zullen in dienst van het hart en van het ervaren van eenheidsbewustzijn komen te staan. Het is een onontkoombaar en geleidelijk proces.
Toch kan het stuiten van de val van het huidige systeem jullie zo nu en dan eerst zorg en onzekerheid bezorgen, maar jullie later ook tot inkeer brengen. Om de noodzakelijke transformatie te kunnen ondergaan kunnen jullie je aandacht op je hart richten en je laten leiden door de onvoorwaardelijke liefde die in je hart is.
Op die manier stellen jullie je open voor de leiding die je Ziel en je Hogere Zelf aan jullie bieden. Deze verbinding met jullie hogere niveaus van bewustzijn geeft jullie de mogelijkheid om vanuit liefde, mededogen en eenheid naar de omstandigheden te kijken waarin jullie je op dat moment bevinden. Die houding maakt het mogelijk om aan het leven nieuwe vormen te geven, vormen die afgestemd zijn met eenheidsbewustzijn. Op die manier slaan jullie een brug naar de nieuwe tijd waarin jullie dagelijks leven en jullie maatschappelijke structuren vanuit eenheid geschapen zullen worden. In dit pittige proces zijn wij, Maria Magdalena, Jezus en Maria voor jullie beschikbaar om jullie je te helpen verbinden met eenheidsbewustzijn en het jullie mogelijk te maken om vanuit dit bewustzijn jullie leven en samenleving te mogen scheppen.”

Hoogwaardige vormen van energie
Maria Magdalena, Jezus en Maria: “De groei van grote bevolkingsgroepen naar een hoger niveau van bewustzijn heeft een momentum gecreëerd waarin de Aarde met al haar bewoners zich naar een hogere trillingszone en bewustzijnsniveau verplaatst. De Aarde als planeet, samen met jullie en al haar andere bewoners, komt steeds meer in de trilling van eenheidsbewustzijn.
Het vertalen van deze nieuwe trilling in een concrete en gangbare vorm voor jullie samenleving zal versneld worden wanneer de regeringen van de leidende landen in de wereld de ontwikkeling en toepassing van hoogwaardige vormen van energie toelaten en op de markt brengen. Deze nieuwe vormen van energieopwekking zijn al aan een selecte groep mensen bekend, maar zijn nog niet verder tot ontplooiing gebracht, omdat ze het oude systeem niet dienden. Deze nieuwe energievormen zullen het ontvouwen van een meer progressief en gelijkwaardig maatschappelijk systeem sterk bevorderen. Dankzij deze nieuwe energiebronnen, die ook vanuit eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde zullen worden aangewend, zal overvloed voor iedereen en voor alle landen in de wereld beschikbaar zijn.
Deze nieuwe maatschappij zal zich in de loop van meerdere jaren zodanig verfijnen dat de vergroting van macht door kleine groepen mensen niet langer aantrekkelijk, vervullend of noodzakelijk wordt. Het nieuwe maatschappelijke systeem zal jullie ondersteunen bij het neerzetten van je eigen Goddelijke liefde en kracht op Aarde, zodat iedereen onvoorwaardelijk van zichzelf kan houden en zijn of haar eigen Aardse Goddelijkheid als mens kan omarmen.
Jullie toekomstige samenleving zal verder gaan en meer ontwikkeld zijn dan jullie huidige kapitalistische en het oude communistische systeem. Het zal een grotere verdeling van macht en welvaart met zich mee brengen als uitdrukking van een evenwicht tussen het vrouwelijke en het mannelijke principe. Respect voor en samenwerking met de natuur zullen centraal staan. De samenwerking tussen landen zal zich op basis van waardering en gelijkwaardigheid ontwikkelen en zal vorm krijgen in de uitwisseling tussen een wereldregering en kleine gemeenschappen, zoals reeds eerder beschrijven werd in Deel I over ‘De Goddelijkheid van Mens’ waarin wij aandacht besteedden aan het ‘Christus Project’.”

Zijn en Doen in evenwicht
Maria Magdalena, Jezus en Maria: “Jullie huidige maatschappelijke systeem is ook nog gebaseerd op een disbalans tussen het vrouwelijke en het mannelijke. Beide principes dienen in harmonie met elkaar te functioneren om aan een evenwichtig systeem vorm te kunnen geven. Een systeem waarin ‘geven’ en ‘ontvangen’ in balans zijn.
Het vrouwelijke principe is zich bewust van het ‘Zijn’. Dit uit zich bijvoorbeeld in de waarde van en respect voor het leven, liefde, open communicatie, overvloed en ontwikkeling. Het respecteert het bestaansrecht van elk mens en elke levensvorm en is zich bewust van de samenhang tussen alle levensvormen en bewustzijnsniveaus. Het functioneert holistisch.
Het mannelijke principe is zich bewust van het ‘Doen’. Het is in staat om de waarden waar het vrouwelijke voor staat vorm te geven. Het kent de spelregels van de materiële dimensie en kan grenzen stellen en randvoorwaarden scheppen zodat de waarden van het hart en van het ‘Zijn’ zich op Aarde kunnen manifesteren.
Beide principes zullen in harmonie met elkaar de basis vormen voor een nieuwe maatschappelijk systeem dat overvloed, gelijkwaardigheid, liefde en respect tussen alle mensen en alle levensvormen op Aarde bevordert. Het evenwicht tussen en de gelijkwaardigheid van het vrouwelijke en het mannelijke principe zullen een basis vormen voor het bewust ervaren van de eenheid tussen alle mensen.”

Barensweeën
Maria Magdalena, Jezus en Maria: “Er wordt door jullie veel gesproken over het mogelijk ontstaan van rampen van allerlei kaliber en zelfs over ‘het vergaan van de wereld’.
De wereld en de mensheid zullen echter niet vergaan. Wel zal jullie huidige systeem overgaan naar een nieuwe wereldorde. Jullie vragen je wellicht af of hier rampen en catastrofes voor nodig zijn. We kunnen hierover zeggen dat er verschillende gebeurtenissen plaats zullen gaan vinden die, met behulp van spiritueel hoog ontwikkelde krachten, de mensheid helpen transformeren bij het geboren worden in een hogere vorm van bewustzijn.
De vorm en intensiteit van deze barensweeën hebben als doel om het merendeel van de mensheid, en in het bijzonder bepaalde groepen in machtsposities die het oude systeem nog willen handhaven, met de onvoorwaardelijke liefde van hun hart te helpen verbinden. Dankzij deze gebeurtenissen zal de mensheid de verbondenheid met haar spirituele essentie en met de rest van de Schepping niet meer in twijfel trekken. De gebeurtenissen die plaats mogen vinden zullen elk geïncarneerd mens op Aarde duidelijk maken dat jullie in wezen diep verbonden zijn met een alom aanwezige Goddelijke dimensie en dat jullie bij de gehele Schepping horen. Alhoewel velen van jullie hier op verschillende niveaus al bewust van zijn, is er in het kader hiervan sprake van een op handen zijnd collectief evenement waarbij de mensheid haar verbinding met God en met een Kosmische orde massaal gaat doorvoelen en aanvaarden. Deze ervaringen zullen de focus van jullie bewustzijn verplaatsen van de Persoonlijkheid naar de Ziel en het Hogere Zelf. Daardoor zal jullie zelfbeeld en jullie identiteit sterk groeien. Als gevolg daarvan gaan jullie grotere niveaus van liefde, eenheid en verbinding met elkaar, met de Schepping en met God ervaren.
Toch liggen deze ervaringen nog niet vast. De mate van transformatie die de mensen bereid zijn om aan te gaan om het hart te openen naar zichzelf, naar elkaar, naar de Aarde en naar de Schepping zullen uiteindelijk bepalen welke ervaringen zij voor zichzelf willen scheppen om het hart te kunnen openen. Er zal jullie daarbij niet iets opgelegd worden dat de leidende en scheppende kracht van je Hogere Zelf te boven zal gaan. Het is jullie individuele en collectieve bewustzijn die, door jullie eigen keuzes, aan deze transformatiefase vormgeven. Belangrijke aspecten hiervan zijn onder meer:

• Jullie bereidheid om je hart te openen naar de totaliteit van je zijn, het omarmen van je Aardse vorm met je gewenste en ongewenste kanten.

• Het afronden van de cyclus van slachtoffer- en daderschap door verantwoordelijkheid te nemen voor al je levenscreaties.

• Het overstijgen van de polariteit van ‘goed en kwaad’ door, zoals Jezus en Maria Magdalena deden, je hart te openen naar onvoorwaardelijke liefde en mededogen.

• Je hart openen naar je deelname aan de rest van het Universum en aan hogere niveaus van bewustzijn.

• Je hart openen naar respect en erkenning voor de Aarde en voor alle levensvormen op Aarde.

• Het afschaffen van pijn als middel om enig doel te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld politieke beslissingen ten koste van bepaalde bevolkingsgroepen of het mishandelen van dieren voor menselijke doelen.

• Het aanvaarden van de eenheid tussen alle mensen als basis voor jullie samenleving en voor al jullie relaties en creaties.”

Eenheidsbesef basis voor een nieuwe wereldorde
Maria Magdalena, Jezus en Maria: “Jullie zijn ÉÉN! Als mensheid zijn jullie één. Toch aanvaarden jullie dit nog niet helemaal. Het is een ‘weten’ dat nog niet of niet helemaal in je hart verankerd is. Sommige mensen weten het op intellectueel niveau, maar de meesten voelen het nog niet echt. Jullie leven en jullie onderlinge relaties zijn hier dan ook niet of slechts gedeeltelijk op gebaseerd. De keuzes die jullie voor jullie particuliere en zakelijke deelname aan de maatschappij maken zijn veelal gebaseerd op basis van een relatie met een bepaalde groep mensen. En dan vooral die mensen met wie jullie iets gemeenschappelijks hebben. Mensen die op jullie lijken, mensen met wie jullie iets uit te werken hebben, mensen waarmee jullie hetzelfde interesses delen.
In de meeste gevallen, uitzonderingen daargelaten, handelen jullie nog niet vanuit een besef dat alle mensen één met elkaar zijn. De bewustwording van de eenheid tussen alle mensen is een van de fundamenten van de nieuwe tijd. Dit besef zorgt voor een stevige basis voor het creëren van een nieuwe wereldorde. Het effect van het aanvaarden van deze eenheid is verbluffend. Het transformeert de onderlinge verhoudingen tussen landen, rassen, religies, groeperingen, families en allerlei relaties tussen mensen over de hele wereld volledig.
Deze eenheid impliceert het volgende:

• Alle mensen zijn een manifestatie van God op Aarde. Elk mens is Goddelijk en perfect. In jullie Goddelijkheid zijn jullie ÉÉN.

• Alle mensen van elk ras, geslacht, land en elke leeftijd, religie en seksuele geaardheid hebben recht op zijn of haar bestaan en op het vervullen van zijn of haar fysieke, psycho-emotionele en spirituele basisbehoeften. In jullie bestaansrecht en jullie behoeften zijn jullie ÉÉN.

• Jullie mogen allemaal Zijn en je eigen ruimte op Aarde innemen. In jullie Zijn, zijn jullie ÉÉN.

•Alle mensen zijn gelijkwaardig aan elkaar op alle niveaus. In jullie eigenwaarde zijn jullie ÉÉN.

• Alle mensen delen een genetische basisinformatie in hun DNA die door de eeuwen heen gevormd en geactiveerd is. Jullie zijn fysiek en genetisch ÉÉN.

• Elk mens is een manifestatie van Goddelijke liefde. In jullie manifestatie zijn jullie ÉÉN.

• Alle mensen delen een gemeenschappelijke zoektocht naar hun eigen Goddelijkheid. In jullie doel zijn jullie ÉÉN.

• Alle mensen zijn op Aarde om de onvoorwaardelijke liefde van hun hart te doen ontwaken.

• Alle mensen bezitten de Goddelijke scheppingskracht van waaruit ze vorm aan hun leven geven. Jullie zijn allemaal Scheppers.

• Alle mensen scheppen zichzelf en zijn een uitdrukking van hun eigen creatie. Jullie zijn allemaal een Geschapene van jezelf.

• Alle mensen incarneren herhaaldelijk op Aarde, in verschillende geschiedenisfasen, om allerlei vraagstukken met elkaar uit te werken, zodat zij hun hart verder kunnen openen. In jullie vraagstukken zijn jullie ÉÉN.

• Alle creaties van alle geïncarneerde mensen hebben invloed op het totale bewustzijn van de mensheid. In jullie creaties zijn jullie ÉÉN.

• Alle gedachten, gevoelens, woorden en daden van elk mens hebben invloed op het totale bewustzijn van de mensheid. In jullie bewustzijn zijn jullie ÉÉN.

• Alle mensen zijn verantwoordelijk voor al hun individuele creaties.

• Alle mensen zijn verantwoordelijk voor al hun collectieve creaties.

• Alle huidige geïncarneerde mensen, zonder uitzondering, hebben de polariteit van goed en kwaad in allerlei vormen en rollen en in verschillende geschiedenisfasen uitgebreid met elkaar verkend en belichaamd. In jullie relatie met goed en kwaad zijn jullie ÉÉN.

• In de tegenwoordige tijd zijn alle mensen in de gelegenheid om zich te openen om het niveau boven goed en kwaad, van eenheidsbewustzijn en mededogen, te verkennen en te omarmen. In je relatie met eenheidsbewustzijn en mededogen zijn jullie ÉÉN.

• Alle creaties en identiteiten van de mens hebben als einddoel het openen van het hart en het bewust ervaren van de eigen Goddelijkheid.

• Jullie zijn ÉÉN, jullie zijn liefde, jullie zijn God!”

Eenheid in de praktijk
Maria Magdalena, Jezus en Maria: “Hoe vertaalt de eenheid tussen alle mensen zich in de praktijk van alledag? Wat voor invloed heeft dit besef op jullie activiteiten?

• Op het moment dat jullie vanuit eenheid met elkaar handelen, zijn jullie levenscreaties op Aarde in harmonie met het bestaansrecht en behoeften van alle mensen.

• Jullie creaties worden ondersteund door de kracht van de onvoorwaardelijke liefde van je hart.

• Jullie creaties ondersteunen het bewustzijn van eenheid met elkaar en met de Schepping.

• Jullie creaties zijn gebaseerd op vertrouwen in jezelf en in elkaar.

• Jullie creaties komen voort uit het besef dat je eigen zelfwaardering niet in strijd is met de waarde van andere mensen.

• Jullie creaties zijn gebaseerd op het besef dat de eigenwaarde en zelfexpressie van anderen niet bedreigend zijn voor jouw eigenwaarde en zelfexpressie.

• Jullie worden je bewust dat de eigenwaarde en zelfexpressie van anderen jullie eigenwaarde en zelfexpressie zelfs bekrachtigt en stimuleert.

• Jullie worden je bewust dat het vervullen van je eigen behoeften en verlangens een bron van inspiratie voor anderen is bij het vervullen van hun behoeften en verlangens (en andersom).

• Door vanuit eenheid met elkaar te communiceren en elkaar te behandelen kunnen jullie uitgebreid van de stroom van onvoorwaardelijke liefde van je hart, die zich in actie manifesteert, genieten.

Net zoals jullie nu hebben wij, op onze manier, een vergelijkbaar proces tijdens onze Aardse levens ondergaan. We voelen onvoorwaardelijke liefde en respect voor jullie en we beschouwen jullie als onze broeders en zusters. We zijn beschikbaar voor jullie bij je individuele en collectieve transformatieprocessen. Roep ons te allen tijde op om jullie hierbij in elke nodige vorm te ondersteunen en te assisteren. In liefde en eenheid, Maria Magdalena, Jezus en Maria.”

12 jaar geleden

Goedemorgen,

Anoo: Ben blij dat je er wat aan had en je weet me te vinden ;-)
En idd ik denk dat een heleboel bangmakerij is dit is meerdere malen gezegd ook al met het millenium en nu weer in 12-12-12 terwijl er tussendoor al vanalles gebeurd is lees bovenstaande verhaal maar wat hans heeft neergezet dit kan ik me toch eerder voorstellen dan het vergaan van de wereld.

Hans: Echt een geweldig stuk! Dit zal veel mensen wel gerustellen al was dat bij mij niet nodig ;-)
ps: hoe komt jou vriend eigenlijk aan dit stuk?

12 jaar geleden

Hoi Angelique

Ik heb dit van een vriend gekregen die weer lid is van een lichtwerkers groep. verder weet ik het ook niet.

Groeten H@ns.

Anoo
12 jaar geleden

Bedankt allemaal, zeer nuttige reacties.!

Daisy
12 jaar geleden

Ik heb ook een paar keren over de einde van de wereld gedroomd.

1. Ik was een keer in mij droom naar huis aan het fietsen precies hoe ik van mij ex naar huis fietsde en toen keek ik naar de flat gebouwen die stonden allemaal in brand door de heette zon en ook had ik gedroomd dat ik naar buiten ging voor bij mij huis en dat de aarde in vlammen ging en het werd zo warm dat mij zus verbrande en in vlammen ging. en alles stond in brand buiten.

Ook heb ik 3 keer over meteorieten gedroomd ik was een keer in een flat gebouw en hoorde een heele harde brullend geluid en keek naar buiten en zach een grote steen op aarde vallen met volle snelheid. En probeerde me te schuilen. En in een droom droomde ik dat toen een steen op aardekwam dat ik mijn ouders en zus stevig vasthield zodat we samen gaan. maar er gebeurde niks meer de einde van de wereld ging niet door.

Toontje
11 jaar geleden

@ Isabelle
Hoi
Ik had een beetje soort droom als dat eergister..eerst soort aardbevingen,zaten thuis..toen kwamen er flitsen in de lucht..en gingen we de kelder in waar 3 ramen waren die er in het echt niet zijn,maar dat keek uit op een weiland waar ik vroeger woonde..en daar vielen dus meteoren alle kanten op,gebeurde weinig tot 1 in de buurt viel..moest schuilen onder een deken dan gebeurde er niks..en niet veel later was de kelder 5x zo groot en hadden we drinken verstopt en wat andere mensen die er opeens ook aan het schuilen waren,verder leefde er niet veel meer en af en toe viel er weer iets naar beneden...zo onlogisch als wat maargoed:)

Gister weer zo'n droom maar dan in een gebouw met heel veel gangen met aardbevingen,moest vanuit de kelder/riool onder het gebouw naar buiten zien te komen maar weet er niet zo veel meer van..

geen idee wat dit soort dromen betekenen,maar vooral die eerste weet ik nog precies hoe het eruit zag en wat er gebeurde.

Maartje
11 jaar geleden

Misschien was het apocalypse dat staat in de bijbel beschreven als het einde van de wereld.

Apocalyps is de Griekse naam voor het boek Openbaringen uit het Nieuwe Testament. Aangezien in dit bijbelboek het einde van de wereld wordt beschreven wordt de term tegenwoordig vooral gebruikt om een situatie te beschrijven waarin de wereld lijkt onder te gaan. De oorspronkelijke betekenis van apocalyps in de Grieks-joodse en vroegchristelijke literatuur is een openbaring van verborgen dingen door God aan een gekozen profeet. De term wordt vaker gebruikt om de geschreven uiteenzettingen van een dergelijke revelatie te beschrijven. De apocalyptische literatuur is van groot belang in de geschiedenis van de joods-christelijk-islamitische traditie, aangezien de overtuigingen zoals de verrijzenis uit de doden, de dag des oordeels, de hemel en de hel daarin allen expliciet worden gemaakt. De apocalyptische geloven antedateren christendom, verschijnen in andere godsdiensten en in de eigentijdse seculiere maatschappij.

Hoop dat dit je verder kan helpen ook al is het ene jaar geleden ;)

Groetjes

sab
10 jaar geleden

Ik heb ook een droom gehad over het einde van de wereld.
Dit was op 21 oktober 2011 ik weet het nog omdat ik die nacht na de droom het in mijn iphone opgeslagen heb.
Ik droomde dat ik in een grootwarenhuis was en zag hoe de mensen en hoe de wereld verziekt was. De bewakers lieten ons de winkel niet meer uit. Ik wist toch te ontsnappen en zag iedereen wegrennen. Ik hoorde een man roepen we moeten in een toren gaan zitten of ergens hoog zodat we niet verdrinken. Ik rende mee weg en was eigenlijk helemaal alleen ik zocht overal om me heen naar een bekend gezicht. Uiteindelijk droomde ik over een zonvloed die de hele wereld wegwaste er was een soort poolshift ontstaan en het regende regende regende de hele tijd. Ik weet nog ik uiteindelijk een helikopter probeerde te zoeken om weg te geraken... Uiteindelijk ben ik het vliegtuig opgestapt naar brasilië omdat dat volgens mij het enige stuk land was dat zou blijven bestaan ... Zo raar!! Ik schoot plots wakker en had een super raar gevoel. Ik heb dit opgeslagen in mijn iphone ... nu heb ik het eens opgezocht en vind idd wel iets terug over het feit dat de regering een poolshift probeert te forceren Ik weet niet in hoeverre ik deze berichten moet geloven en of dit al dan niet een verzonnen 'conspiracy' story inhoud ... we zullen zien als we op 21/12/2012 een zondvloed meemaken dat jullie nog eens aan dit bericht denken hahaha FREAKY :D succes allesinds met de survival dan :D grtjs.

Celeste
10 jaar geleden

Ik had vanacht ook zo'n soort gelijke droom. Ik was samen met mijn vriend in de tuin aan het kijken naar de mooie heldere nacht. Er waren veel vallende sterren en je zag van die ronde dingen vliegen zeg maar. Even later bonden een paar sterren zich met een lijntje en riep ik mijn familie erbij, toen ik een foto wilde maken ontplofde de sterren uit een en werd een massa met uit een spattend vuur. Toen wij naar binnen gingen, zei me ma nog : zullen we anders naar bed gaan, waar ik op antwoorden: ik ga niet wachten tot dat ik dood ben. Toen werd ik gewekt door mijn wekker. Het rare is dat ik normaal gesproken mijn dromen niet of nauwelijks onthou, vooral die details van met wie ik was of wat er gezegd werd zijn vaak onduidelijk voor me. Maar het is nu allemaal zo duidelijk, dat toen ik wakker werd meteen op me mobiel keek en keek of die foto er op stond. Wat natuurlijk niet kon zijn, maar het leek allemaal zo echt. Ik denk er nu al heel de dag aan en ben echt bang.

gr.

Sander91
10 jaar geleden

Ik had 4 op 5 feb 2012 zo'n droom
Heb zoiets ook nog nooit gedroomd !
maar ik ging die nacht om 4 uur slapen
en ging expres met me hoofd aan het voeteneind liggen
ik dacht misschien droom ik dan weer eens ( raar verhaal )
En het gebeurde !
ik stond in de tuin of een open gebied
de droom was zeer gedetailleerd maar ik heb
alleen de dingen onthouden waar ik in de droom
zelf op lette..
Ik kijk naar de heldere lucht en zie big ass meteorieten
langs de baan van de aarde vliegen
en zo ineens was het bekend dat ze de aarde allemaal misten ofzo
hoe ik dat ineens wist weet ik niet meer
Maar het was levensecht, zag er zooo echt uit
en het gevoel erbij was creepy gewoon !
en nu een paar dagen later voel ik die aftershock gewoon nog
en loop ineens apart vaak de lucht in te kijken!

Groeten

Davina
10 jaar geleden

Ja ik heb ook dromen over een soort van apacolypse einde van de wereld/ramp. Ik heb ze sinds 3 jaar nu echt erg vaak en waarom weet ik niet. En omdat ik vanacht weer zo`n droom had wil ik nu wel eens weten wat het zou kunenn betekenen, vandaar dat ik op deze site ben gekomen Ik zal in het kort uitleggen waar die over gingen.

Zo had ik eens een droom dat ik fietse in mijn woonplaats en er was helemaal niemand op straat. Ik was helemaal alleen op de wereld want ik wist dat ze allemaal vefrgaan waren maar hoe werd me in de droom niet duidelijk oorlog een ramp??

Ik had ook een andere droom dat ik met heel veel mensen aan het vluchten was. Er was een soort oorlog einde der tijden en mensen waren verdeeld. Als je niet deed wat ze zeiden werd je geexicuteerd. En ging ik in mijn droom met een groep mensen vluchten en we kwamen mensen tegen en dachten dat die ook v luchten maar het waren mensen van de slechte "partij' en zo werd er voor mijn gezicht mensen doodgeschoten ik kon nog wegvluchten maar het was vreselijk eng.

Een andere droom die ik had was ik in de stad en of het koninginnendag was of wk maar ik herrinner me veel oranje kleuren en het was feest in amsterdam en ik zag oranje bootjes op de grachten vandaar en het was zwart van de mensen vandaar dat ik denk dat het koninginnedag was of WK. Goed opeens gebeurde er iets en was er totale chaos overal. Mensen in paniek en het watrer van de grachten sloeg bijna over de kanten er kwamem hoge golven in de grachten. Maar ook op de straten en helicopters.

En zo heb ik er nog een paar van gehad allemaal dromen waarvan ik weet dat de wereld in chaos is en dat mensen elkaar doodmaken of dat er mensen doodgaan door natuurgeweld of ietys anderes. Heel raar

A
10 jaar geleden

Ik heb er deze nacht een droom over gehad daarom kwam ik even naar dit topic kijken ,
in mijn droom was ik eerst in een huis met myn familie en een klein onbekend mannetje en dat mannetje bleef maar zeggen:
ik zal ontwijken maar als het gedaan is kom ik terug en ik vroeg wat hij er mee bedoelde en hij zei dat de wereld onder ging en er een paar gaan
overleven als je er hard voor strijd en je verstand gebruikt. toen vroeg ik hoe hij dat wist en hoe je het beste kunt overleven en hij zei dat ik moest rennen
en hoog moest blijven op een bepaalt moment stond iedereen op een weide met een stene toren , een eetzaak en allemaal beekjes en een huis en zagen we allemaal al de bomen en bloemen zwart worden en dan uit het niks kwam er superveel water en iedereen was aan het verdrinken maar ik was myn familie aan het redden en wy gingen ergens hoog zitte toen uit het niets was het water gestopt en ging iedereen naar die eetzaak de enigste die ik daar zag waren myn familie en mijn vrienden en myn leerkrachten , en toen iedereen daar rustig aant eten was kwam er terug water en ik zag de stene toren vol lopen met water en dat die bijna ging omvallen op de eetzaak dus ik roeptte heel de tijd dat we eruit moeste gaan maar niemand luisterde en ik was de enigste die er uit is gegaan en toen wiel de toren om op de eetzaak en toen stond het mannetje terug naast mij en bracht me naar een soort van vervoermiddel ik weet nimeer jjuist wat het was en hij zat aan het stuur en ik viel in slaap einde.

B
10 jaar geleden

3 weken terug het volgende gedroomd, het was kort en krachtig. Speelde zich af in de nacht, de lucht was vol met raketaanvallen, rare ufo's verschijnselen en naast mijn huis een anti raket afweer geschut. Veel " vuurwerk" spektakel was ook zichtbaar. Dat er sprake was van oorlog was meteen al duidelijk.

Mensen liepen op straat alsof er niks aan de hand was. Terwijl ik staarde naar het luchtruim realiseerde ik dat dit het was, ik hoorde een trompet achtig geluid en werd plotseling naar de kamer muur getrokken plotseling stond ik samen met mijn vrouw hand in hand te bidden. We stegen op en ik werd rond 3 uur 's nacht wakker. hele uur kippenvel terwijl ik lag te zweten onder de dekens. Iemand ook een soortgelijke droom gehad?

sam+manus
10 jaar geleden

@B


Ik heb een soort gelijke droom gehad enkelt was ik met mijn familie en er werd overgdiscussierd ik liep naar de tuin en ik begon zelf te twijfelen in het geloof door hen, maar ik hield me voor dat zei mij op het verkeerde been zette...

Ineens zag ik mensen omhoogzweven en ik begon mensen er op te wijzen ik viel op m'n knieen en begon te bidden overal al mijn fouten env. En het intreseerde me niet wat de rest dacht...

Ik zag niet of ik daad werkelijk werd opgenomen, ik werd namelijk uit mijnm droom gestoord (wakkker gemaakt)

Gr

nienke1
9 jaar geleden

Ik heb ook een gelijkaardige droom gehad over het einde van de wereld, zoals de meesten hier. Maar wat voor mij het meest bleef hangen is dit..

Ik herinner me door de achterruit van mijn huis de lucht in te kijken. De lucht kreeg een onheilspellende donkere kleur. Op zich niets speciaals voor een nachtmerrie, maar dan leek het bijna alsof alles "gewist" werd, met een soort van ruitenwasser. Naast angst voelde ik me hulpeloos, klein en vooral bekeken. Het was ook niet de eerste keer dat ik me zo voelde in een nachtmerrie. Ik ben totaal niet gelovig, althans dat dacht ik. Maar ik denk dat deze dromen toch aantonen dat ik ergens wel iets groters verwacht.

Verder niks speciaal, geen 2012-theorie. Gewoon iets dat ik wou delen

SSK2508
9 jaar geleden

Hallo Allemaal,

Ik droomde op 14/04/2013 dat ik op een terras van een flatgebouw stond te kijken naar de rivier ervoor. Deze rivier werd alsmaar woeliger en woeliger tot er op een moment orca's in voorbijspoelden met een ongekende stuwende kracht.
Ik ging naar binnen om een fototoestel te halen omdat dit zo vreemd en plots was , maar tegen de tijd dat ik terug buiten op het terras was , waren ze al volledig weggespoeld en bleek het om het einde van de wereld te gaan. De rivier was nu veranderd in 1 grote slijkpoel die slijk ,auto's, fietsen,etc... voortstuwde en het water was verdwenen. Overal van heinde en verre waren enkel nog grote golven van slijk zichtbaar die heel onze leefwereld lieten onderspoelen en bedolven. Enkel zij die hoog in gebouwen zaten hadden dit plotse gebeuren van aardbeving/aardverschuiving / slijkoverstroming overleefd. Maar uiteraard niet voor lang want zonder eten , drinken , water , medicatie,... was het enkel afwachten. Ik ging naar binnen en in de gang van het gebouw waar ik was stonden een hele boel mensen die ik ken, vrienden , familie zoals mijn dochter en mama etc... Ik ging daarna kijken of mijn auto nog ergens zichtbaar was , of het misschien had overleefd want erin stonden voor dat dit gebeurde 2 pakken evian water en 2 pakken spa water.Mijn huidige vriend zei me in deze droom dat het einde van de wereld was en dat hij zijn zin ging doen en liet mij en onze dochter achter. Als bij wonder had mijn wagen niks , ik nam eruit wat ik kon. Daarna besliste ik dat mijn volgende plan zou zijn om medicatie te vinden voor mijn mama die een niertransplant heeft en een bepaald type pil tegen afstoting van dit orgaan nodig heeft. Toen werd ik wakker. Iemand enig idee wat dit betekend? En misschien ook waarom deze droom te laat is??? Ik dacht dat het einde vd wereld aangekondigd was voor eind 2012?

Nico
5 jaar geleden

Mensen hallo

Ik zag de visioenen en de dromen
Ik geloof dat ze echt zijn want in de bijbel
Staat ouderen zullen dromen dromen en de
Jongeren zullen visioenen zien en uitleg
Van de droom hoef ik niet te geven want, wat
Er gebeurd is in jullie dromen/visioenen staat
In de bijbel dat het ook gebeuren gaat dus ik
Zeg word wakker en verdiep je in de bijbel dan zul je meer leren dan wat je ooit op een school zou kunnen leren Amen