Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Elke dag dezelfde Droom

12 jaar geleden

Hallo,
Elke dag heb ik weer dezelfde droom, nouja niet precies dezelfde maar over hetzelfde onderwerp.
het begint altijd dat ik bij engels zat en dan springt ie ineens over naar een droom over water dat ik aan het zwemmen ben of een watersport
aan het beoefenen ben.
zoals gisteren had ik de droom dat ik bij engels zat en dat ik het ineens vreselijk heet had, en vandaag dat we appeltaart aten.
en daarna kwam dan de droom over water en gisteren had ik daar eerst dat ik ging roeien maar dat kon ik niet dus ging ik maar zwemmen
en vandaag ging ik wakeborden en dat kon ik zo goed dat dit wou gaan doen maar dit kon ook niet want dit kostte teveel geld.
en zo is het al een paar weken aan de gang elke dag een droom over engels en water(sport)
weet iemand wat dat betekend?

groetjes, maartje

geertje smits
12 jaar geleden

Hallo,

Ik wordt regelmatig rond 23.00 uur wakker en dan denk ik dat ik mijn kinderen geen eten heb gegeven. Ik weet niet of ik dat dan gedroomd heb en dan wakker wordt. Maar het wordt steeds heftiger, ik wordt ook steeds bozer op mijn zelf, dat ik ze al weer geen eten heb gegeven. Het wordt dan ook een waarheid, ik kan dan niet bedenken wat ze hebben gegeten. Ik heb dan ook het idee dat ze ondervoed raken. En het wordt steeds een stapje erger en ik raak soort in paniek.
Ik hoop dat u mijn kunt vertellen wat dit betekend, want het geeft geen fijn gevoel.

groeten geertje

12 jaar geleden

eey vraagje weet je ook warom ik elke dag droom ook tussen de les uren ben k aan het dromen of denk het
elke keer het zelfde nou ja beetje dan maar wel het zelfde onderwerp
in een droom dat k zageres ben dat k een vriend heb dat k veel leuke dingen doet waar k die mensen in het egt ken die zitten dan in me hoofd of in me droom en dat k 2 kindere heb relatie beroemd en ja vrienden van alles dat k alles mag doen wat k wil mieschien is dit wel beetje overdreven !!!!
en dat k contack heb met geesten in me droom en dat k sterk bent en de mooiste en de slimste (A) help me aub ik wil nog kunnen leren dan in me gedachten te zitten !!!!! ik heb nu geen concentratie over me zelf ??
weet een van jullie het dan wel ????????

12 jaar geleden

nja nog wat vergete uhm october 2008 was het zoeits begone