Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vermoorden

13 jaar geleden

Beste mensen,

Ik ben nieuw hier maar ik 'lurk' al wel enige tijd op de website zelf. Normaal gesproken lukt het me eigenlijk nooit om mijn dromen te onthouden. Zo heel af en toe lukt het wel, en dat gebeurt pas als ik goed ontspannen ben voor de slaap (dus niet eerst lezen tot je bijna in slaap valt).

Zo heb ik laatst een toch wat vreemde droom gehad, niet alles kan ik me goed voor de geest halen, maar een aantal hoofdpunten uit de droom zijn nog wel duidelijk. Ik heb gedroomd dat ik in een gebouw stond met een moordenaar, maar in tegenstelling tot wat je zou denken stond deze moordenaar aan mijn zijde, sterker nog, hij werkte voor me. Deze ruimte was vol met mensen, wie het precies waren heb ik niet kunnen zien, maar wat ik nog wel weet is dat ik deze persoon opdracht gaf om mensen om te leggen.

Op een gegeven moment stonden in een hoekje van het gebouw een aantal mensen te fluisteren, waarna ik ook de opdracht gaf deze uit te laten schakelen. Best een vreemde gewaarwording en om eerlijk te zijn schrok ik er ook best een beetje van. Ik ben zelf vrij nuchter wat dit soort zaken betreft, en verder ook niet agressief aangelegd ofzo. Ik ben wel behoorlijk uitgesproken en wat men noemt recht voor z'n raap, maar of dat er iets mee te maken heeft, geen idee. In het dagelijks leven sta ik de laatste tijd qua werk wel bloot aan een behoorlijke hoeveelheid stress dus misschien heeft dat ook invloed.

Heeft iemand enig idee wat zoiets kan betekenen? (ook al is het niets, laat het ook gerust weten)