Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemd maar lief mannetje

13 jaar geleden

Laatst werd ik wakker (tenminste zo voelde het) en er stond aan het voeteneind van mijn bed een klein mannetje met spitse oren. Zo'n beetje als een trol, maar dan heel vriendelijjk en met een lief gezichttje. Hij zei dat ik niet bang hoefde te zijn en toen kwam hij naast me staan. Ondertussen stond er een lichtwezen aan het voeteinde. Ook zij was heel vriendelijk en straalde heel veel helderwit licht.
Het mannetje stond inmiddels naast mij en raakte mij bij mijn hartstreek aan. Eigenlijk zweefden zijn handen er boven. Hij zei dat hij mijn "hartezeer"ging wegpakken. Ondertussen was het lichtwezen met de handen bij mijn voeten. Bij beide voelde het alsof er iets werd weggehaald uit mijn lichaam. Dit was een heel prettig gevoel. Vlak daarna werd ik wakker en het was net alsof inderdaad een heleboel oude pijn weg was. Sindsdien voel ik me een stuk beter in mijn vel zitten.

Herkent iemand dit of weet iemand wie dit mannetje is? ( een vriendin van mij heeft al vaker gehoord dat mensen ook hebben gedroomd over dit mannetje en altijd ongeveer hetzelfde). Lijkt net alsof ik het niet heb gedroomd, maar dit echt is gebeurd.

13 jaar geleden

Hoi mkockelkorn

Wees dankbaar dat je dit is overkomen, dat je in de nacht een geestelijke genezen aan je bed verschijnt met een lichtwezen.

Groeten H@ns.