Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Getallen en cijfers

K.a.
15 jaar geleden

Goedenavond,

Ik weet niet wat het is maar ik had dit voor het eerst gedroomd en ik droomde bewust dat ik die getallen en cijfers maar zag vliegen door mijn droom heen en i wil weten wat dat betekend er gingen namelijk getallen met euro, pond en dollar tekens maar dat was niet het enige er gingen ook gewoon normale wiskunde getallen door mijn droom heen terwijl ik gewoon droomde over iets net alsof ik in een film zat maar ik was zeg maar in de 3de fase en deze droom duurde maar een uurtje en werd wakker om 3 uur s'nachts daarna kon ik niet meer in slaap vallen kunt u mij meer uitleg geven over dit droomCoach want ik, heb overal na gevraagd en niemand kon mij helpen.

m.v.g.

K.a.

15 jaar geleden

Hallo K.a.,

In je droom vliegen de getallen en geldbedragen door de lucht. Het lijkt meer te gaan om het vliegen dan om de waarde en de betekenis van de cijfers. Althans, dat denk ik, want je noemt nergens om welke getallen het ging. Vliegen breng ik in verband met het element lucht, met de geestkracht, je denkvermogen. Al die cijfers wijzen op rekenen, calculeren, dus ook op je rationele kant. Al met al geeft het het beeld dat je veel in je hoofd bezig bent. Het feit dat je na deze droom niet meer kon slapen, lijkt ook te wijzen op een overactief brein, op malende gedachten.

Tegelijkertijd gaat je droom over geld. Dat wil vaak iets zeggen over de manier waarop je met je energie omgaat. Ik vermoed dat je droom je vertelt dat je kostbare energie laat vervliegen door zaken vooral rationeel te benaderen. Daardoor blijf je ook een toeschouwer in je leven - je kijkt naar dingen die je meemaakt alsof je naar een film kijkt, alsof het niet over jou gaat. Je wordt pas deelnemer aan je leven als je kunt voelen wat alles wat je meemaakt met je doet. Met een overwegend rationele benadering van dingen die je in je leven tegenkomt blokkeer je je gevoelsleven. En dat leidt uiteindelijk tot stress en slapeloosheid.

K.a.
15 jaar geleden

Hallo Droom Coach,

Bedankt voor de info. ik herken alles wat je zojuist gezegd hebt, maar heb je ook een oplossing voor dit probleem.

Bedankt voor uw begrip en uw moeite.

m.v.g.
K.a.

15 jaar geleden

Hoi K.a.,

Het is inderdaad een lastig probleem, maar er zijn oplossingen voor. Voor jou is het belangrijk om dat hoofd leeg te krijgen en meer contact te krijgen met de rest van je lichaam. Je moet aarden. Wat daarbij kan helpen, is yoga of meditatie. Er zijn ook technieken die speciaal gericht zijn op het weer leren voelen. Haptonomie, bijvoorbeeld, of emotioneel lichaamswerk. Ik ben zelf opgeleid bij het ITIP - www.itip.nl. Dit instituut heeft een aanbod van workshops, weekends en opleidingen waarbij veel nadruk ligt op het contact met je lichaam. Meditatie en lichaamswerk zijn vaste werkvormen. Ze hebben ook een bestand met coaches die individueel met je kunnen werken om het contact met je gevoel, met je lichaam te verbeteren. Sterkte ermee!

K.a.
15 jaar geleden

Bedankt Coach...

I appreciate it.