Klein meisje volgen

P.tje
Vorig jaar

Dit is een droom die ik eerder , Jaren echt jaren geleden eens had, en nu identiek hetzelfde gedroomd.

Ik sta in een groot huis, met eindeloze kamers, er staat dan een klein meisje voor me,die in mijn armen springt, en we gaan verschillende kamers in.

Dan gaat ze zelf lopen.

Voordat we de kamers in gaan geef ze me een hand, en zij gaat dan als 1ste na binnen.

De verschillende kamers staan verschillende soort mensen, wat die mensen zeggen versta ik niet.

En het meisje blijft heel dicht bij me altijd.

Ik ben bang en opgelucht in de droom.

We gaan meerdere kamers in en komen er ook weer uit, tot dat we in een tunnel onder het huis stappen, dan zegt ze me iets, maar niet te verstaan, en ik schrik wakker.

Ik wordt dan bedroeft wakker, en wil het liefst weer terug . maar ja dat werkt niet zo.

Precies die droom, heb ik 1 x ooit eerder gehad.

Echt freaky.

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. De kamers zijn je eigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft zijn functie. De woonkamer is zo ingericht zoals jij wilt leven.

Het kleine meisje is een spiegel van jezelf. Het zijn je kwetsbare kanten. Het meisje gaat haar eigen weg. Ze is als een gids voor je. Ze laat je kennismaken met je vrouwelijke kanten zoals verlegenheid, emotioneel, intuïtie enzovoort. Het zijn je onbewuste kanten. Je verstaat de mensen niet, omdat je duikt in het onbekende. Angsten maken onzeker, maar je durft ze te trotseren. De tunnel staat voor je geheimen. Wanneer er geen ontwikkelingen in de wakkere wereld zijn, blijft de droom hetzelfde. Je zou meer naar je emotionele kant of naar je intuïtie mogen luisteren.

Vorig jaar

echt wtf, ik ben nu 5 weken in een detox clinic, dat je dit eruit haalt uit mijn droom, wauw. ik ben op zoek na mezelf al een langere tijd.
mijn emotionele kant komt nu heel erg na voren, niet wetende wie ik ben.

dat U dit eruit haalt uit mijn droom, zegt mij echt genoeg, U bent een echte ziener. wauw echt bedankt, ik kan wel huilen nu !!

Vorig jaar

Ik ben geen ziener, hoor. Wij zijn heel objectief hier op dit forum. Ik hanteer de filosofie van de psychiater Jung. Dromen worden in symbolieken uitgedrukt. Het is even een andere manier van denken en deze vertaal ik voor de gewone man. Detoxen is een zware periode. Er komt van alles naar boven. Je komt jezelf tegen en soms weet je niet wat werkelijkheid is en ben je bezig met afkicken. Je lichaam gaat op losse schroeven. Je hebt tijd nodig om te herstellen en dan verder om te praten.1 keer bewerkt. De laatste keer was Vorig jaar door Esme.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** ********  ******** ******** 
 **   **  **  **  **   **   **   **  ** 
 **   **  ** **  **   **   **     **  
 *********   ***   **   **   **    **  
 **   **  ** **  **   **   **    **   
 **   **  **  **  **   **   **    **   
 **   ** **   ** ********   **    **   

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht