Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom

Esmeralda
6 jaar geleden

Ik ben nu 4 jaar van de middelbare school af, de jongen in kwestie heeft geen facebook of ander social media..
Ik droomde over dat we in een groot gebouw waren, het gebouw was overgenomen door, misschien wel zoiets als IS. Mijn groep en ik probeerde een uitweg te zoeken, maar de sfeer was niet paniekerig. Ik was de hele tijd met een jongen uit mn oude klas, ik had op school altijd een goede band met hem. Maar in mijn droom was de band intiemer en hij gaf mij dat veilige gevoel en zorgde ervoor dat de droom dus niet eng was, maar dat het een rustige droom was...

Hoe kan het dat ik die jongen, opeens weer boven haal?

6 jaar geleden

Het gebouw staat voor zowel het lichaam als je ziel, met je vaardigheden, eigenschappen, intuïtie en denkvermogen. Het gebouw is groot. Dit wil zeggen dat je zoekende bent. De paniekerige sfeer ontstaat hier, omdat je het onbewuste in duikt, wat onbekend is en angstig kan maken. Je hebt er nog geen controle over. Zodra je controle krijgt neemt de onzekerheid af.

Het oude klasgenootje heeft toch indruk gemaakt en misschien mis je zijn grappen en grollen. Je hebt behoefte aan een steuntje in de vorm van een maatje. De ideale persoon is schijnbaar deze jongen. Het onbewuste komt hier naar boven. Dat gebeurt tijdens het volwassen worden.