Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Douane door willen geraken

Mila
5 jaar geleden

Het begon allemaal op straat. Ik wandelde terug van school en twee pestkoppen proberen me tegen te houden. Verder zie ik een meisje dat op me wacht en nog verder een man die een afspraak met ons heeft en erg ongeduldig lijkt. Plots duwt èèn van de jongens me en het eerstvolgende wat ik me herinner is dat hij zichzwlf plots in een hond verandert. Ik wil verder wandelen maar als ik terug kijk zie ik dat de hond zijn pootje gewond is. Ik ga terug en de hond zegt dat hij niet terug mens kan worden dus ik zeg dat hij gewoon moet proberen. Hij zegt dat hij het alleen doet als ik aan zijn poot trek. Hij verandert terug in een mens en er valt een kaartje van zijn pols. Dat was in de poot gevallen terwijl hij van gedaante veranderde. Zijn pols was oke maar toen ik terug wou verder wandelen zag ik mijn afspraak in een auto stappen en wegrijden. Ik loop naar een soort van douane met het wachtende meisje en nog een andere vriend en ik zeg hen dat we moeten doen alsof we verzorgers zijn en dat we anders niet binnen kunnen. Het wachtende meisje raakt gemakkelijk binnen (zij speelde hulpbehoevend) ik wordt lang gefouieerd en dan zitten we plots allemaal op een bank. We moeten een halfuur wachten op onze stalen. Het wachtende meisje haar staal is volledig roze maar even laten zitten er allemaal spinnen met vele ogen en harige poten in het zakje. Als ze dat beseft doet ze alsof ze een paniek aanval krijgt en neem ik haar langs achter vast en zitten we zo op de grond heen en weer te wiegen maar het douane personeel kijkt ons verdacht aan en dan wordt ik plots wakker. Dit lijkt me zo'n vreemde droom! Een warboel die niets lijkt te zeggen, of wel? Kan iemand me helpen?1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.

5 jaar geleden
Beheerder

De jongen die in een hond veranderd wordt daarmee meer onherkenbaar en dus in het onbewuste gedrukt.
Denk dat de pestkoppen met de spinnen te maken hebben.
Zowel de jongen als het meisje spelen het slachtoffer.
Zij, waarvoor ze ook staat, ziet het te roze, maar het kwaad zit in het zakje als een doos van Pandora.

Een hond kan staan voor trouw, maar is ook een beeld van seksuele driften of laag gedrag.
Aan een poot trekken kan een verkapte seksuele toespeling zijn.

De jongen kan voor bepaalde eigenschappen staan in jezelf.

5 jaar geleden

Pestkoppen zoeken een pispaaltje. Een hond bakert zijn terrein af door bepaalde plekken te markeren met zijn plas. De jongen gedraagt zich als een hond. Noem het een minkukkel. Deze hond heeft net als ieder zijn zwakheden. Mensen zijn ook moeilijk te veranderen. Ze zien hun blinde vlek nauwelijks.

Je afspraak smeert ‘m. Eigenlijk is hij het niet waard om je vriend te zijn. Maar het betekent ook dat je weinig grip op anderen hebt. Je laat je checken en daarmee geef je je bloot. Het bankje is het bankje van de laatst gekozen keuze bij de gymles. De spinnen zijn een vrouwelijk negatief symbool zoals haat en nijd.