Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

klein meidje / demoon wil mij wurgen

jen
5 jaar geleden

Hey allemaal

Ik heb al enkele maanden dezelfde droom en ik ben echt bang aan het worden .
Ik zie mezelf slapen naast men vriend en opeens zie ik in de hoek een meisje staan . Ze zegt tegen me dat ze een leuke verrassing heeft voor mij . Ik loop achter haar en zij kijkt soms eens of ik mee kan . Opeens is ze verdwenen en hoor ik eng gelach en gepraat ( een andere taal denk ik want ik versta het niet) . Dan is ze daar weer maar haar ogen zijn felrood en er druipt bloed uit .. ze tilt haar hand op en ik vlieg door de ruimte waar ik haar heb terug gevonden . Ik lig daar kreunend van de pijn terwijl zij opeens op mij komt zitten en zegt vandaag red je het niet en ze veranderd in een heel eng demonisch iets .. ik hoor botten kraken . Ik zie overal bloed en zij lacht gewoon terwijl ze heel mismaakt is geworden ( echt een gruwelijk ding )
Ze probeert het nu al 2 dagen intensief :( ik ben bang
Mijn voorbije dromen waren niet zo erg ik kon tegen haar vechten maar nu is het zelf zo erg dat ik de klap op me hoofd ( door tegen iets te bokken door haar) heb gevoeld toen ik als wenend wakker gemaakt werd door men vriend .

Weet er iemand wat dit kan betekenen?

5 jaar geleden
Beheerder

Het is de vraag in hoeverre dit met jouw situatie te maken heeft?
Zit er een stuk tomeloze woede in je?
Deze lijkt hier bijna op Kali.

Ze kan een optelsom zijn van alle frustraties die je hebt opgekropt.
Het kan iets zijn dat in jou ernstig is gekwetst.

Eerst zelfonderzoek voor je aan demonen gaat denken.

5 jaar geleden

Het kleine meisje is je onbewuste zelf. Het kleine meisje een deel jezelf. De vreemde taal is ook het onbewuste. Het schouwspel is griezelig en maakt dat er stresspieken ontstaan. Bloed is aanwezig en stroomt. Wat er op wijst, dat men energie verliest en emotioneel uitgeput raakt. Ik weet niet of je in je echte leven hier ook last van hebt. Rood staat voor agressie, in deze context. Ogen zijn de spiegel van je ziel, die in deze droom bloeden.