Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Aparte droom

Angeliqueje.
7 jaar geleden

Ik heb nu al 2 keer gedroomd dat ik in een immense "achtertuin" was van een huis maar dat tegelijkertijd ook een bos was, in die tuin liepen een paar mensen te werken terwijl ik er doorheen rende want het onweerde en bliksemde. In een droom was ik eerst bij een helder blauw meer dat dieper in de "tuin" lag, in de ander niet. Betekenen deze droom/dromen iets of is het puur toeval?

angel12345
7 jaar geleden

Grote Tuin staat voor persoonlijk geluk. Bos voor het ontdekken van je innerlijk en verjonging.
Meer, is water en staat voor emoties, een meer is rustig water dus betekent ,emotioneel in balans. Bliksem staat voor een verassende ontdekking. In het geheel is deze droom dus erg positief! Door het ontdekken van je innerlijk kan je groot geluk en innerlijke rijkdom ervaren. Wellicht ben je daar reeds mee bezig. Meer weten en uitgebreide duiding kijk op www.ikhebgedroomd.info In ieder geval is dit een mooie droom! Alleen .....niet rennen, doe het ontdekken van je innerlijk op je gemak en met liefde :-)

7 jaar geleden

Het kan ook zijn dat je rustige wereld word bedreigd en alleen jij dat merkt. Misschien willen ze iets van je afpakken wat je onrustig kan maken. Ik ben geen Droomexpert maar dit haal ik eruit.

angel12345
7 jaar geleden

Waarom denk je dat ze bedreigd wordt? Omdat er een paar werklui bezig zijn in de tuin? Dat is echt niet zo. Het rennen staat voor niet te snel willen gaan, de werklui staat voor onzichtbaren hulp. De droom is heel positief gezien de droomsymbolen, het heldere blauwe meer geeft aan dat bij innerlijk onderzoeken en zelfkennis een rust is die onverstoorbaar is. www.ikhebgedroomd.info

Quenimo
7 jaar geleden

Eergisternacht droomde ik dat ik ergens was waar veel mensen waren en ik (59) zag een donkere jongeman staan, die ik niet kende, die verdrietig was. Ik ging naar hem toe en ik sloeg mijn armen om hem heen om hem te troosten. Even later kwam hij naar mij toe en hij zei dat toen ik mijn armen om hem heen sloeg hij bij mij de zee en de bomen zag.