Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Baby verdinkt

10 jaar geleden

Goedemiddag,

vannacht had ik een aparte droom;
Ik was ergens op een strand en er was een klein donker babytje in het water aan het zwemmen. Op een gegeven moment kwam de baby niet meer boven water. Toen ging ik snel naar de baby toe om hem te redden. Ik zag dat de baby bijna aan het stikken was door al het water en vroeg mensen om hulp. Niemand wilde me helpen en ik voelde me machteloos. Ineens was er een verkoper die flesjes water verkocht en samen met de baby rende ik op de man af. Ik riep de man nog dat ie naar me toe moest komen maar mijn stem was zacht en er kwam bijna geen geluid uit. Ondertussen gaf ik de baby ook mond op mond beademing en zorgde ik ervoor dat het water uit zijn mond kwam. Daarna gaf ik de baby een flesje water en toen ging het weer goed met het kind en had ik zijn leven gered.
Ik ken dat kindje zelf niet en snap ook niet waarom ik dit gedroomd heb..zo vreemd!

10 jaar geleden

Hoi Sowisdom.

Ik denk dat deze droom over je zelf gaat.

Een baby waar nauwelijks leven in zit, betekent dat je weinig enthousiasme en energie voor iets nieuws in je leven opbrengt.

Je schreeuwd wel om hulp, maar niemand komt je helpen er is iets in je zelf wat je zelf moet doen, het woord donker staat voor onzekerheid of verdriet.

Water staat voor emoties. Het is heel belangrijk hoe water eruit ziet in je droom. Hieronder een betekenis

Schoon helder water staat voor emotionele helderheid.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.